Natti natti

Ligger i min säng och ska snart sova men först ville jag säga godnatt till mina fina läsare! Och berätta att min söndag har varit bra. Jag fick gjort det jag ville med skolarbetet så det känns som det lättat lite på hjärtat i alla fall. Sedan hann jag även med en liten Kvälls PW med min vän Amanda som jag inte har träffat på ett tag. Det var kul att vi träffades igen och vi hade mängder att prata om! Tror inte vi hade slut på samtalsämnen en enda gång under tiden vi promenerade haha! Så härligt

Nej usch vad tiden är mycket, nu måste jag sova!

Godnatt & sovgott <3

P.S denna veckan SKA jag försöka att lägga upp bilder på "dagens" kan inte lova något men jag ska försöka! Tror nämligen inte att vi har då mycket läxor denna veckan.


Godmorgon !

Vaknade för en liten stund sedan och nu sitter jag i soffan och myser! Älskar att krypa upp i soffan för en liten stund och bara få vakna till riktigt ordentligt, innan frukosten.
 
Idag har jag lite planer för skolarbete. Har tänkt att jag skulle sätta mig en stund här på dagen och få gjort lite inför kommande vecka! Det brukar vara en riktigt bra sak tycker jag. Kanske ska ha det lite som en vana att på söndag, sätta mig och få gjort saker. Men kanske inte alltid att jag hinner få gjort det helt men att jag i alla fall påbörjar det!
 
Det kommer tyvärr inte bli så mycket bloggning idag, eftersom att jag har lite saker att fixa med!
Men vi hörs när vi hörs, nu ska jag kolla på TV!
 
Puss & kram

I N S P I R A T I O N

Inspirationsbilder från butiken!

DAGENS KÖP

Kofta: Zara | Skärp: CC | Iphoneskal: Raglady
 
Hej på er!
Jag var iväg på Kungsmässan idag med mamma, syster och mina sysslingar. Det blev en heldag där med lite shopping och fika! Vi hade jättetrevligt och jag känner mig mycket nöjd med dagen!
Vi gick runt och kikade länge i affärer och jag lyckades hitta några fina saker som ni kan se här ovan!
Är jättenöjd, vad tycker ni?
Efter ett tag kände vi att det var dags att äta något! Vi hittade ett jättefint och mysigt ställe där de hade väääldigt god mat. De hade så mycket att välja på så jag visste först inte vad jag skulle ta. Men när jag såg att de hade ceasarsallad så hade jag bestämt mig direkt haha! ÄLSKAR ceasarsallad, så gott och nyttigt.
Efter lunchen bestämde vi oss för att gå till en inredningsbutik som låg på ett torg utanför köpcentret. Det var en jättemysig butik med massor av fina saker. Och jag fick så mycket inspiration till mitt rum! Som tur är tog jag några mobilbilder bara för att ni ska få se :)
 
Håll utkik!

TVÅ SNYGGINGAR

Halsduk: Monki 150:- | Byxa: H&M 99:-

F R E D A G !

Hejhej! Direkt efter skolan gick jag och Cecilia till donken och käkade lite snabbt. Sedan bestämde vi oss för att gå runt i stan och kolla i massa affärer som vi båda älskar att göra! Jag köpte inga plagg utan köpte bara saker som jag verkligen behövde, vilket var hårspray och ett nagellack! Nja, nagellack har jag ganska många så det behövde jag egentligen inte haha! Men jag blev så kär i färgen så jag kunde bara inte motstå det. Känner att jag har typ dille på nagellack nu eller nåt (kan man ha det? haha)  Aja!
 
Hur som helst så var vi i stan och hade det väldigt trevligt! Tycker mycket om min vän, vi har märkt mer och mer nu på sistone att vi är väldigt lika. Och det är roligt tycker jag! ;)
 
Jag har inga planer för kvällen vilket känns skönt! Ska mysa i soffan, göra några roliga inlägg åt er, måla naglarna och lite sådant. Sedan ska jag förbreda lite inför imorgon då det blir andra bullar! Ska nämligen iväg och shoppa på ett ställe som jag typ varit på en gång innan, så det blir skoj! Ska dit med mamma, lillasyster, mammas kusin och hennes dotter, vilket blir våran syssling! Jag längtar och det har jag gjort hela veckan typ haha. Så nu ska jag alldeles strax kika på nätet, på vad jag ska kika efter imorgon! Många höstplagg som bara vill sätta fingrarna i!
 
Tänkte lägga upp ett litet collage strax, på vad jag ska kolla efter! :))
 
 
 
 
 
 

Påväg till skolan

Hej på er!

Nu sitter jag bussen påväg till skolan! Jag är ledsen för att det blivit så dålig uppdatering i veckan men jag har bara inte haft tiden. Men i eftermiddag blir det bloggning, det lovar jag! <3

Ha en bra dag finisar!
Puss & kram


LITE NYTT PÅ MITT SKRIVBORD

 
Godkväll på er!
Har ni haft en bra dag?
Jag hade en jättebra dag på IKEA med min mamma & syster! Vi gick runt och kollade och försökte finna lite  inspiration till allt möjligt. Bland annat till mitt rum och lite andra saker. Jag hade papper och penna så att jag kunde anteckna det jag sett och som jag tyckte om! Jag köpte inga stora saker idag utan det var mest tänkt att jag skulle åka dit och kolla ut saker, få inspiration, kolla pris och lite sådant!
Mitt i allt letande och kikande så hittade jag några småsaker till mitt skrivbord och säng i alla fall. Det blev två nya tidningsställ eller vad man ska kalla det, i svart. Och sedan köpte jag en ram i silver till en riktigt snygg bild som min duktiga syssling har ritat! visst är hon bra?! Älskar bilden och tycker att den passar riktigt bra i mitt rum, men också mig själv eftersom jag tycker om sång & musik! :)
Till min mysiga säng blev det ett nytt och snyggt påslakan i lila och rosa, jättefint!
Ja, jag är nöjd med min dag helt enkelt! Men jag känner nu att tröttheten börjar komma allt mer så jag ska sova nu så jag är hyfsat pigg imorgon.
Godnatt & sovgott <3

YOU WANT IT? WORK FOR IT.

Hejhej!
 
Kom hem för en stund sedan. Har varit på gymmet och svettats! Det blev löpbandet i 30 min och sedan lite blandad styrka. Känner mig väldigt nöjd och duktig över att jag lyckades släpa mig till gymmet även fast jag inte riktigt kände för det imorse. Men nu efteråt ångrar jag absolut ingenting, känns bra i kroppen och jag känner mig mycket piggare.
 
Tror det är viktigt att man rör på sig regelbundet. Spelar ingen roll vad man gör, all träning är bra på sitt sätt! Sedan gör man säkert bättre resultat i skolan om man tränar, för man blir piggare och klarare i huvudet. Jag ska försöka hålla igång träningen för jag märker ganska snabbt att jag mår bra av det men också min kropp.
 
Hur som helst så har jag inga mer planer idag. Har tänkt att jag skulle försöka göra klart några läxor som gäller till nästa vecka. Jag får se, känner verkligen inte för det! Men jag ska kanske till IKEA imorgon och då kommer det inte finnas någon tid alls till att göra läxor. IKEA är ju inget ställe man är på en kort stund direkt heller, brukar ta en hel dag typ... Men det tycker jag är bara roligt! Ska nämligen kolla ut saker till mitt rum som alldeles snart ska fixas ordning och bli som jag vill ha det. Det ska köpas en soffa, mysiga kuddar, ljuslyktor, skrivbord. Och lite andra saker som bland annat rullgardiner (har tillfälliga persienner nu) och ja saker som får mitt rum att bli så hemtrevligt och mysigt som möjligt!
 

MINA FAVORITER FRÅN SCORETT

 
Här har jag gjort som ett collage på mina absoluta favoriter på stövletter & boots från Scorett. Jag har många favoriter men i nuläget är det dessa goingar som gäller för mig!
Har du någon favorit?

SMILE, IT`S FRIDAY!

Hej på er!
 
Det är så otroligt skönt med helg! Eller vad säger ni?
Jag har haft en bra skolvecka och allt har gått som det ska! Men nu är det dags att promssa, ta det lugnt och ladda upp så mycket som möjligt inför nästa vecka som kommer.
Jag har inget speciellt som är planerat inför helgen. Ska göra lite blandade saker som träna riktigt ordentligt, plugga (låter tråkigt jag vet haha) och umgås med min kära familj för det hinner man inte med så mycket på vardagarna tyvärr. Sedan får jag se vad jag mer hittar på, ska regna hela helgen typ så det blir nog inte att vara ute så mycket. Får tända levande ljus och mysa i soffan med en bra bok, när det är sådant ruskigt väder ute!
 
Nu ska jag förbreda några inlägg som kommer upp lite senare!
Hörs snart <3
 

Goo dag!

Hej fina läsare!
 
Hur mår ni?
 
Slutade 11.50 idag vilket var så sköönt! Men ni ska inte tro att jag slutar 11.50  varje tisdag för det gör jag inte. Det var ett undantag tag idag att vi inte hade någon svenskalektion! Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt, har inte gjort så mycket då jag kom hem för en liten stund sedan, det tar nämligen lite tid att ta sig hem med bussen.
 
Ligger i soffan nu och har precis satt på en film så ska nog ta det lugnt en stund och sedan ska jag läsa lite i en bok!
 
Vi hörs ikväll med lite roliga inlägg!
 
Puss & kram
 

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN ÄLSKLING

Godnatt!

Nu ligger jag i min mysiga säng och ska sova! Har haft en jättebra dag även fast jag inte gjort så mycket. Jag har verkligen njutit över att bara få ta det lugnt och fixa lite hemma. Jag fick gjort lite allt möjligt som läxor, raka benen, fixa ögonbrynen och mysa i soffan med en film haha! Saker som behöver fixas helt enkelt och som jag inte haft tid till innan.

Jag hoppas att ni också har haft en skön & mysig söndag! Imorgon är det "back to school" igen med nya tag! Har sovmorgon imorgon också, så skönt!!

Godnatt & sovgott! <3


Pluggar!


Här kommer ett collage på mina köp!


Nöjd med mina köp

HEJ! Hade en bra dag i stan med mamma & lillasyster! Jag fick köpt det jag behövde, vilket var en skinnjacka (gaaaah glad tjej här) och en Ralph Lauren parfym! Känns så bra att jag hittade en jacka för det är något som jag behövat lääänge nu. Har varit ute och kollat runt ganska mycket men inte hittat någon så det verkar som jag hade en liten tur dag idag att jag hittade en. 
 
Hur som helst så tänkte jag ta kort på mina två köp så att ni kan få se! Håll utkik mina vänner <3

Helgen är välkommen!

Godkväll på er!

Då var det helg igen, så skööönt!

Ikväll har jag inte gjort så mycket för jag har varit så trött! Jag var hemma hos Amanda en stund och kollade på en film i hennes biorum. När filmen var slut åkte jag hem och myste i soffan.
Det är det jag har gjort haha! Tycker det är super skönt att ta det lugnt på fredagen och sedan hitta på något roligt dagen efter istället. Imorgon har jag lite planer faktiskt! Ska in till stan med mamma och göra lite ärenden så det blir nog mysigt hoppas jag. Ska förhoppningsvis få tag på en Skinnjacka eller något liknande och sedan lite andra småsaker som jag har kollat ut hihi spännande! :)

Men nu ska jag sova mina vänner! Vi hörs <3

Godnatt & sovgott


Mitten på veckan!

Hej!

Hur har din dag varit?

Just nu sitter jag i soffan och myser med min kära mamma. Vi pratar om allt möjligt och äter kanelbulle, mm!

Har haft en kass dag. Allt har bara varit stressigt och det har inte varit någon ro någonstans känns det som. Min morgon var inte bra men så var det helt okej mitt på dagen och så blev eftermiddag bara helt seg och jag var fruktansvärt trött.
Ni hör hur det låter... Ibland har man dåliga dagar, får bara hoppas på att det blir bättre imorgon! :)

Min kväll blir väldigt lugn, sköönt! Ska läsa lite historia och sedan ligga i soffan, kolla på Dallas och sedan sova ganska tidigt! :D

Jag önskar er en skön kväll, vi hörs imorgon fina läsare! :)

Slänger in en gullig bild på mig och min goa kusin Beata! Bilden är från förra helgen :)


Mår dåligt!

Hej på er!

Mår helt plötsligt inte bra, vet inte vad som hände :( har ont i magen och ja usch mår typ illa också fyy!

Men jag hör av mig mina älskade läsare! <3


Go dag!

Hej finisar!

Har haft en toppen dag med kusin Alice och lillasyster idag! Vi gick upp kl 8 imorse för att åka iväg och kolla på Alice pojkväns match. Det var roligt men det vart fruktansvärt kallt så när matchen var slut så gick vi genast till bussen för att åka hem och värma oss och äta korv med bröd haha!

Har verkligen haft en toppen helg, tack så mycket kusin Alice!
Men nu börjar denna helgen tyvärr dra mot sitt slut och det är strax en helt ny vecka med nya tag och skola. Jag har inte så mycket läxor men jag tänkte att jag skulle få klart de när jag kommit hem så behöver jag inte tänka mer på det! Vi får se hur det blir, just nu sitter jag utanför City Gross och väntar på att mamma ska handla klart!

Vi hörs, puss & kram <3


NO MATTER WHAT PEOPLE SAY, YOU´RE GORGEOUS AND YOU´RE AMAZING



Såhär har jag sett ut idag!
Vad tycker ni?
 
Stickat: Nelly.com | Jeans: Weekday | Halsband: DIDDI | Skor: Converse

Nytt, nytt!


Här har ni ett snyggt collage på mina nya köp! Linnet, jeansen och den vinröda tröjan beställde jag från Nelly.com! Och den andra tröjan ni ser med korset på köpte jag igår inne på Gina Tricot! Är super nöjd med alla köpen och det känns så härligt när man får förnya garderoben lite grann :)
 
Nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen och fixa iordning mi för denna dagen! Har ju som sagt planer idag och det är att jag och min lillasyster Wilma ska åka iväg och träffa våra kusiner och sova där inatt! Det ska bli jätteroligt att få träffa de igen. Det var ett tag sedan sist och jag är säker på att vi har mängder att prata om!
Jag tar med mig kameran dit så jag kommer förhoppningsvis fota lite och kanske att någon vill hjälpa mig med att ta en bild på "dagens" Vi får se hur det blir!
 
Men nu måste jag kila, ni får ha en toppen dag så hörs vi kanske senare!
 
LOVE YOU ALL! <3

Godnatt

Har haft en bra kväll med min vän Amanda & några andra! Men nu är jag såå trött så jag ska sova. Imorgon har jag lite planer och ska iväg hyfsat tidigt. Jag berättar mer imorgon!

Godnatt och sovgott mina fina <3

P.S fick äntligen hem ett paket från Nelly.com idag med några mumsiga plagg som jag beställde för ett litet tag sedan! Tänkte lägga upp bilder på de imorgon om jag hinner innan jag ska iväg samt den tröjan jag köpte idag också när jag var i stan med Cecilia. Håll utkik mina vänner! :)


Fridaaaaaay

Åhh äntligen är helgen här!
 
Idag efter skolan gick jag och min vän Cecilia och gjorde några ärenden i stan! Vi gick runt och kollade i affärer och jag hade inte tänkt köpa något men självklart kom jag ändå hem med ett plagg! Hittade en jättesnygg tröja på Gina tricot som jag bara inte kunde lämna ifrån mig hehe. Sedan var jag inne på Åhléns och där hittade jag ett fint pannband som kommer sitta riktigt snyggt nu till hösten/vintern.
 
Jag sa ju igår att jag skulle ta "dagens" till er och det gjorde jag men bilderna blev inte speciellt bra. Det blåste alltför mycket så istället får ni två bilder på mig och mitt nya pannband haha! hoppas att n inte blev besvikna nu bara men det kommer än annan dag istället för just nu är jag bara så trött på vädret!
 
Köpte det som sagt inne på Åhléns för endast 99:-
Vad tycker ni?
 


Blev inte så snygga bilder dock hehe, men det får gååå!

I just dream about one thing right now and It's you babe

Hejhej!

Här har det varit ruggigt dålig uppdatering igen och det tycker jag inte om! Jag har som vanligt haft fullt upp med lite blandade saker. Jag har varit sjuk och inte mått speciellt bra, sedan har det varit lite småsaker i skolan som jag har fixat med lite då & då. Har börjat få några läxor också så det har jag fått sitta med, har gjort det idag faktiskt och nu är jag redigt trött så ska sova snart.

Jag ville bara säga hur allt ligger till och hur det är med lilla jag! Jag mår bra men önskade ibland att jag hade lite mer tid till bloggen. Gärna tid till att hinna lägga upp bilder och sådant för det gör ju så att ni tycker det är roligare också! Jag vill och försöker göra så gott jag kan kära ni <3

Imorgon är det fredag äntligen! Och då blir det bloggning & "dagens" om det inte regnar förstås hehe

Nu ska jag fixa mig inför sängen, godnatt & sov gott!


Dagens

Skjorta: H&M | Jeans: G-star
Till detta hade jag mina vita Converse! :)


Mina köp

Nu är jag hemma igen! Jag fick köpt det jag skulle och det känns väldigt bra. En träningsjacka och träningsbyxor från märket SOC och till sist en ny mascara från Maybelline New York!

Jag är nöjd med mina köp och känner mig nu redo för att träna mycket framöver! :D


Köpa träningskläder

Hej!

Nu ska jag alldeles strax kila iväg med min pappa och syster! Vi ska köpa lite nya träningskläder hade vi tänkt. Jag ska köpa ett par långa träningsbyxor som jag kan ha när jag är ute och tränar och en mobilhållare! Sedan får jag se om jag kommer hem med ett par hörlurar också hehe, skulle vilja ha ett par!

Ni får ha en toppen dag så hörs vi senare mina fina <3

Min kväll igår

Godmorgon på er!


När jag och pappa var iväg och handlade saker till middagen igår,köpte jag det senaste numret av SOLO! Jag såg att Kenza var på omslaget och då ville jag genast ha den haha! Nej men alltså jag läser hennes blogg varje dag och då tyckte jag det skulle vara roligt att få läsa lite om henne också!

Så jag har alltså tillbringat det mesta av kvällen igår till att läsa denna tidningen! Den var fullproppad med massa nya och fräscha höstnyheter. Exempelvis: höstens trender, lyx vs budget och mycket mer! Känns som att jag har fått mer överblick om vad som gäller i höst och jag vill att det ska bli höst på en gång så att jag kan få börja klä mig i höstens färger! För jag har så mycket idéer och inspiration på hur jag vill sätta ihop mina outfits.

Men jag får ha tålamod och vänta ett litet, litet tag till...


10 sanningar om mig själv!

1.  Jag sjunger högt när jag är ensam
2. Jag älskar fetaost
3. Jag blir lätt uttråkad
4. Jag får ångest av att äta godis
5. Jag bäddar min säng varje dag
6. Jag klarar bara av att ha nagellack i max 2 dagar
7. Jag stör mig på folk som inte är sig själva
8. Jag är mörkrädd
9. Jag tänker alltid igenom innan jag beslutar
10. Jag kan bli grymt irriterad på folk som tjatar om något som man redan beslutat sig om
 

1 september

Idag blev det lite sen bloggning men jag hoppas att det är okej med er ändå!
 
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag. Vaknade vid 9 ungefär och då gick jag upp och åt frukost, gjorde iordning mig själv och gick och pillade lite i mitt rum. Sedan har jag legat i soffan och kollat runt på några olika recept till middagen och tillsist lagat lunch till familjen! Detta är vad jag har gjort det senaste, får se vad som händer sen. Känner mig väldigt trött idag så förhoppningsvis blir det lugnt i både eftermiddag/kväll. Ska nog sätta på en film strax och sedan försöka lägga mig och läsa en stund! Tycker om att läsa ibland och samtidigt kan jag koppla av allt.
 
Ska försöka lägga upp en enkel bild på "dagens" så det får ni hålla utkik efter! Men sedan tänkte jag också lägga upp en lista på ungefär "6 saker ni kanske inte visste om mig" vad skulle ni tycka om det? roligt va? jag tycker det är en liten rolig grej att ha här på bloggen, så missa inte det!
 
 
 
 

RSS 2.0