Träna!

Hej på er!

Visst är det skönt med helg?

Slutade 11.30 idag, såå skönt var det! Vi hade klassens dag idag då vi var i slottskogen och gjorde lite roliga aktiviteter. Vi spelade brännboll bland annat och bara umgicks med varandra! Jag tycker detta var en jättebra ide att göra för då lär man känna sina klasskamrater också.

Men hur som helst så ska jag nu alldeles strax ut på en härlig powerwalk med Disa! Ska bli så skönt då det var väldigt längesedan som jag tränade på riktigt.

Men vi hörs senare för nu måste jag byta om mina vänner!

Puss & kram


Mår inte bra

Mår inte bra, bloggar imorgon eller nåt.

Hej så länge!


Lång dag

Hej på er mina vänner!

Idag har det varit en kort dag men ändå lång, hur lät det egentligen? Haha! Nej men så här är det, jag slutade skolan kl 2 vilket var väldigt skönt. Sedan gick jag och Cecilia och kollade runt i massa affärer. Jag testade lite olika skinnjackor men kom inte hem med någon vilket jag egentligen hade velat. Men jag fick med mig en snygg och enkel skjorta från H&M istället så det var bra. Nu ska jag bara kolla runt lite mer på skinnjackor och förhoppningsvis hitta den rätta för mig! Tycker det är lite svårt men jag hittar nog en snart ska ni se :)

Hur som helst så träffade jag Amanda i stan lite senare också! Vi åt jättegod thaimat och bara hade det gööööt haha!

Men nu ska jag testa min nya skjorta och sedan ska jag vara med Amanda!

Puss & kram


Dagens

 
 
Tröja: Monki | Scarf: Chelsea | Jeans: Gina Tricot | Skor: Palladium | Solglasögon: Gina Tricot
 
Hejhej!
 
Såhär har jag sett ut idag, kommentera gärna om vad ni tycker! <3
 
 
 

Förkyld..

Godkväll på er!

Har gått och blivit förkyld så har inte orkat göra så mycket idag. Vaknade halv tolv och då gick jag upp och duschade, åt frukost och gjorde mig iordning. Sedan var jag ute lite grann och träffade Disa en kort stund. Vi tog moppen till affären och köpte lite godis.

Just nu sitter jag i soffan och myser, var även inne på datan och kollade runt på olika sidor förut. Var inne på Nelly.com hemsida där de har jättemycket rea och lyckades klicka hem några riktigt snygga plagg, som jag kommer att få stor användning i höst! :D


Utan dina andetag

Hej mina fina

Det har inte blivit någon blogg nu på eftermiddagen då det har hänt en tråkig sak i min släkt. Detta är inget jag vill skriva och dela med mig om här på bloggen bara så att ni vet det. Men jag det blir bloggning igen så fort jag känner att jag kan och känner för det, men just nu vill jag vara med mina nära & kära.

Vi hörs snart! Ta hand om varandra <3


WHEREVER YOU GO,GO WITH ALL YOUR HEART

Hej på er!
 
Har ni haft en bra dag?
 
Har haft en jättebra dag på schillerska idag också! Slutade 14.20 och då drog jag och min nya klasskamrat Cecilia till Akademiska bokhandeln och köpte lite saker till skolan. Jag köpte två stora kollegieblock, två pennor och en mapp. Känns jätteskönt att jag fick köpt det nu, för strax kommer jag behöva matrialen när jag pluggar och antecknar på lektioner osv. Så det är braaaa!
 
Annars så gör jag inte så mycket just nu, sitter med in kalender och skriver in lite viktiga saker som kommer framöver. Är ganska trött idag känner jag så jag kommer nog inte göra så mycket mer än det jag gör nu haha! Fick min första skolbok idag och vi fick läxa att läsa lite på de första sidorna i den så det är väll det jag ska göra men annars inget annat. Sköönt!
 
Men nu ska jag fortsätta med det jag gör, vi hörs kanske ikväll med något skojigt inlägg!
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
 

Lässtund

Hej värdefull!

Hur är det?

Idag var det min andra dag på gymnasiet och det var jättebra! Igår hade vi rundturer på skolan, och idag hade vi mest "lära känna lekar" Jag tycker att sådana lekar kan vara lite si sådär men samtidigt tycker jag de passar alldeles utmärkt i sådan sammanhang då man ska lära känna massa personer.
När vi hade "lekt" litegrann, fick vi se vårt schema som ska gälla hela 1:an. Jag var lite spänd på hur det skulle vara men jag känner mig nöjd, och det verkar min nya klasskamrater också vara.

Har annars inget mer att säga om dagen förutom att den var jättebra haha!
Är bara lite trött, så ligger i sängen och läser. Läsa brukar jag nästan aldrig göra, eller jo jag läser mycket på datan som bloggar och sånt. Men böcker brukar det vara lite mer sällan, då jag inte oftast hittat några riktigt bra som jag fastnat för ordentligt. Men när jag var iväg med mamma igår så hittade jag en som jag även har hört ska vara bra!

Boken heter "14 år till salu" och är skriven av Caroline Engwall. Jag öppnade boken för en liten stund sedan och började läsa och jag tycker redan nu att den är bra och en liten smula spännande!


Första dagen på gymnasiet avklarad!

Hej goingar!

Såg nu att ett inlägg som jag skrev igår inte har kommit upp här på bloggen! Åhh så mycket som jag kämpade med det inlägget. Aja blogg.se appen är inte alltid så bra tyvärr. Men det jag ville berätta för er nu är att min första dag på gymnasiet gick jättebra! Allt känns än sålänge bra, klassen känns bra och lärarna känns bra! Imorgon väntas andra dagen och jag ser framemot den och hoppas att den också blir bra! :)

Nu har jag lite småsaker att fixa med innan jag ska gå och lägga mig. Jag ska duscha, lägga fram kläder och lite andra saker!

Godnatt & sovgott <3


Snabba cash 2

Igår var jag och Amanda på bio. Det var inget som vi hade planerat men vi kände för Bio helt enkelt! Vi såg Snabba cash 2. Jag har sett den första filmen och den tyckte jag var jättebra och fylld med spänning. Och när jag hörde att 2: an kommit ut på bio, ville jag gärna se den! Jag tyckte tyvärr inte att filmen levde upp till mina förväntningar. Jag ville att det skulle vara mer spänning i den och sånt. Jag skojar inte nu men det var nästan så att jag var påväg att somna i mellanåt haha! Men, men nu har jag sett och jag tyckte inte den var så bra så att jag skulle kunna se den igen. Men jag tycker självklart att ni som inte sett den ska se den för detta var bara vad jag tyckte! :)

Mellan skala 1-5 får filmen en 3:a


Dålig uppdatering!

Hej mina fina!

Jag vill verkligen be om ursäkt för att det varit en så fruktansvärt dålig uppdatering här på bloggen! Men jag la bloggen lite åt sidan, då jag har spenderat mycket tid med mina vänner och haft det superoligt. Vi har varit hemma hos personer, varit i stan och kollat på uppträdanden och mycket mer! Jag har helt enkelt haft det så roligt så jag har inte haft tid eller orkat blogga eftersom jag varit hemma så sent på kvällarna. Men nu vet ni!

Idag är det måndag och det är min allra sista dag på sommarlovet. Jag kan inte förstå att det redan är slut, allt har gått så fort. Men jag har haft för det mesta ett bra sommarlov! Det började med att jag sommarjobbade i tre veckor och sedan efter det så var jag iväg med familjen och gjorde saker! Sedan nu i slutet av sommarlovet har jag varit ute ned båten, varit på kulturkalas och umgåtts väldigt mycket med min vän Amanda. Vi har varit ute på äventyr kan man väl säga. Vi har umgåtts ganska mycket med hennes killkompisar och gjort saker.

Men nu börjar allt verkligen gå mot sitt slut för denna sommaren! Det känns lite sorgligt tycker jag men samtidigt ser jag framemot allt som kommer härnest. Det är mycket nytt som kommer ske i mitt liv nu. Jag ska börja gymnasiet imorgon och det känns väldigt spännande! Det blir nya lärare och nya klasskamrater som jag ska lära känna. Ja, det känns bra med en ny start helt enkelt!

Idag är det alltså dagen innan jag börjar gymnasiet och jag har mycket planer! Jag ska dammsuga mitt rum, bädda rent i min säng och sedan förbereda med det vad jag ska ha på mig imorgon men också med det jag ska ha med mig!

Jag har inga planer i eftermiddag, får se om jag träffar några eller om det bara blir lugnt! Nu ska jag sätta igång med allt, vi hörs när jag är klar!

Ha en bra dag!

Puss & kram


Grym dag igår!

Hej på er!

Hade verkligen en grym dag igår med Amanda och några andra. Vi var inne i stan och kollade på " den svenska björnstammen" som uppträdde! Jag har bara lyssnat på några låtar av dom så det var några som jag inte riktigt kunde sjunga med på haha! Men det gjorde inget, det var grymt ändå.

Vi var inne i stan hela kvällen och så tog vi alla bussen hem sedan. Skit roligt var det verkligen, något jag gärna skulle kunna göra om någon gång :)

Hur som helst så har jag inga planer idag. Var ute på en ganska lång powerwalk imorse så jag är lite seg nu, men det blir väll att ligga på altanen och sola. Sedan får jag se vad som händer senare!


Kulturkalas

Hej på er!

Nu sticker jag alldeles strax iväg till kulturkalaset med Amanda! Det ska bli jätteroligt men nu måste jag fixa det sista med mig själv, ni får ha en toppen dag så hörs vi i eftermiddag/ kväll när jag är hemma igen!

Puss & kram


4- gott

Heeej!

Hade en jättebra dag idag med Amanda! Vi var först hemma hos mig en stund och sedan bestämde vi oss för att ta en sväng till stan. När vi kom fram åt vi jättegod thaimat. Sedan började vi att kolla i massa affärer och sådant skoj! Jag hittade inget speciellt men jag luktade dock på en jättegod perfym från Ralp Lauren. Jag har inte bestämt mig ännu men jag funderar på att köpa den. Behöver faktiskt en parfym så det skulle sitta perfekt!

Imorgon har jag nya och roliga planer! Ska följa med Amanda till stan igen haha! Vi ska gå på kulturkalaset som börjar imorgon. Brukar ha det lite som en tradition att gå på det varje år så det är roligt, brukar vara massa uppträdanden och lite marknader och sådant! Men nu måste jag sova, godnatt & sovgott <3

Slänger in en bild från dagen när vi var på 4- gott och köpte lite godis!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3835326/images/2012/pic_50296cfce087c37568000023.jpg" class="image">


4- gott

Heeej!

Hade en jättebra dag idag med Amanda! Vi var först hemma hos mig en stund och sedan bestämde vi oss för att ta en sväng till stan. När vi kom fram åt vi jättegod thaimat. Sedan började vi att kolla i massa affärer och sådant skoj! Jag hittade inget speciellt men jag luktade dock på en jättegod perfym från Ralp Lauren. Jag har inte bestämt mig ännu men jag funderar på att köpa den. Behöver faktiskt en parfym så det skulle sitta perfekt!

Imorgon har jag nya och roliga planer! Ska följa med Amanda till stan igen haha! Vi ska gå på kulturkalaset som börjar imorgon. Brukar ha det lite som en tradition att gå på det varje år så det är roligt, brukar vara massa uppträdanden och lite marknader och sådant! Men nu måste jag sova, godnatt & sovgott <3

Slänger in en bild från dagen när vi var på 4- gott och köpte lite godis!


Träffa Amanda

Hejsan,hejsan!
 
Idag är det måndag och det är början på en ny vecka. Nästa vecka börjar skolan igen så denna vecka blir det att förbreda ganska mycket. Jag ska storstäda mitt rum, rensa min garderob och sedan ska jag slänga massa gamla saker som bara ligger och skräpar i mitt rum. Det behövs verkligen, så jag tror att det kommer kännas bra att jag gjorde det sedan när jag börjat skolan. detta är något som jag bestämt och som jag ska göra,  men sedan får jag se vad mer som händer.
 
Idag har jag lite planer, ska träffa min vän Amanda strax och sedan får vi se vad vi hittar på.
 
Men ni får ha en toppen dag! <3

En dag på havet

Hej!

Har varit ute med båten hela dagen med min familj och Disa! Vi hade det jättemysigt ute på en ö med sol och grillning. Badade gjorde vi inte för det var alldeles för kallt, men allt var bra ändå tycker jag. Vi gick och köpte glass vid en liten affär som fanns på ön och lite sånt!

Det blir tyvärr ingen bild till inlägget för det funkar inte att ladda upp av någon anledning. Men ni får stå ut!

Nu ska jag sova, godnatt <3


Gårdagens shopping

Bild 1: Gina tricot 149:-
Bild 2: Monki 150:-
Bild 3: Zara 79:-
Bild 4: Gina tricot 199:-
Bild 5: Smycke Gina tricot 59:-
 

Dagen med Hanna

Hejhej!

Igår hade jag en jättebra dag i stan med Hanna! Vi gick runt i det fina vädret och shoppade massa fint. Jag fick köpt fyra plagg och Hanna fem stycken. Vi tävlade om vem som skulle fått köpt flest och självklart vann inte jag, alltid mina kompisar som vinner haha! Men jag är nöjd och glad ändå.

När vi var klara med shoppingen gick vi och åt på Espresso House och sedan satt vi kvar där en stund och pratade om allt möjligt intressant. Vi hade som sagt en jättemysig dag och vi lovade varandra att vi skulle göra om det igen någon gång!


H Ä R L I G D A G

Hej & godmorgon!
 
Idag vaknade jag 9 och det känns jätteskönt! Tycker om att vakna tidigt för då kan man gå upp i lugn o ro, inte behöva stressa över att tiden är mycket. Jag tycker det är jätteskönt!
 
Hur som helst så har jag klätt på mig och ska nu äta en mumsig frukost, sedan ska jag göra mig helt klar och försöka hinna ta "dagens klädsel" innan jag sticker iväg!
 
 
 
 

Sovdags

Nu är jag trött och det är dags att sova! Imorgon väntar en trevlig dag i stan tillsammans med Hanna. Vi ska luncha, kolla runt affärer och bara ha det trevligt och umgås. Det var verkligen ett tag sedan som vi träffades nu så det ska bli trevligt, ser framemot det!

Men nu måste jag sova, vi hörs imorgon innan jag går!

Godnatt & sovgott <3

Här kommer en bild på mig i mina nya solglasögon som jag köpte idag! Snygga va? Det kommer bättre bilder jag lovar haha!


Ska bli min!

Gina tricot 199:-
 
Denna klänningen har jag testat i butik och jag tycker den är underbar. Har länge kikat på den och nu har jag blivit kär i den och SKA bara ha den! Tror den kommer bli jättesnygg i höst och jag kommer matcha den med ett par snygga stövletter, en tjock tröja i höstens färger och en stor halsduk runt halsen. Mums säger jag bara!

Mot stan

Hej på er!

Nu är jag klar och redo för denna dagen. Ska alldeles strax börja röra mig mot busshållplatsen där jag sedan ska möta min vän Sofia. Det var ett tag sedan som vi sågs så det ska bli trevligt! Vi har tänkt att vi skulle åka och köpa lite saker till skolstarten så det blir nog bra,känner att jag behöver lite nya pennor och sånt!

Men nu måste jag rusa, önskar er en fin dag! <3

Kalas outfit!

Blus: Någon affär på Marstrand | Byxa: Zara | ring: present


Hurra, hurra, hurra!!

Godmorgon! Idag var hela familjen uppe tidigt och sjöng för min lillasyster som fyller år idag! Vi väckte henne genom att sjunga och sedan ge henne massa fina presenter! Har inte tagit några bilder från i morse men jag kommer ta massvis i eftermiddag då vi ska ha släktkalas, så håll utkik! <3 P.S "dagens klädsel" får ni också! Puss & kram


Rainy day

Hej på er!
 
Inget vidare väder idag, regnar som bara den! Men för min del passar det bra för jag ska iväg med min familj och göra massa ärenden, min syster fyller år imorgon så vi ska handla inför kalaset och jag tänkte att jag skulle köpa någon present till henne också.
 
Har inget mer att skriva nu för tillfället men jag skriver sedan när jag är hemma igen.
 
Önskar er en fin dag <3
 

Marstrand shopping

Hejhej!
 
Har varit på marstrand idag och självklart blev det lite shopping! Fick med mig en fin och luftig tröja, en jättefin blus med blomstrad spets och ett Iphone skal med massa pärlor!
 
Är jättenöjd med sakerna men framför allt denna dagen! Jag och min familj var nämligen på grillfest ute på en ö igår och så innan vi skulle åka hem idag bestämde vi oss för att åka en sväng till marstrand! Jag hade inte varit där sedan förra sommaren, så jag tyckte att det skulle bli roligt.
 
När vi kommit fram till marstrand åt vi först mat och därefter gick vi runt och kollade läääääänge i många roliga affärer.
Och när vi var nöjda och klara, avslutade vi med en god glass i solen!
 
 
 
 
 
 

Get ready for the day!

Godmorgon!
 
Jag vaknade för en timme sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på några avsnitt av Sex and the City. Men nu har jag legat och slappat här ett tag så det är dags att börja fixa ordning mig och göra mig redo för denna dagen! Har inga speciella planer nu på dagen så vet inte riktigt vadd jag ska göra, blir nog att "dagens" bilder till bloggen och lite sånt roligt!
 
Vi hörs lite senare för nu ska jag fixa mig!
 
Puss & kram

Dagens

Blus: Tátch | Shorts: Gina tricot | Tröja: Flash
 
Hej på er!
 
Såhär har jag sett ut idag! vad tycker ni om outfiten?, kommentera gärna!
Har hur som helst haft en bra dag, skulle ha tagit det lugnt idag men istället träffade jag Disa! vi har umgåtts, pratat om allt möjligt, kollat på film och fotat! Är jättenöjd men dagen men nu känner jag mig väldigt trött och ska  alldeles strax gå lägga mig. Vi hörs imorgon, godnatt & sovgott

Solar med Disa

Hejhej! Just nu ligger jag och min vän Disa på min altan och solar! Det är verkligen jätteskönt väder idag, kan nästan inte förstå att det kunde bli sånt här väder efter all regn och åska som var igår. Men nu ska jag fortsätta sola, vi hörs senare med "dagens klädsel" och lite sånt! Puss & kram


Sneak peek på dagens


Hemma

Hej på er! Har varit i Kungshamn i några dagar och lite sånt så det är därför som jag inte har bloggat! Min farfar har nämligen ett sommarställe där så vi brukar åka dit en gång på sommaren och bada, fiska och bara ha det mysigt! Något fiske blev det dock inget pågrund av detta sämsta väder vi har! Blåsigt och kallt usch! Men det har varit bra ändå och nu är jag hemma, känns jätteskönt! Tänkte att ni skulle få lite bilder från mina dagar därifrån. Jag börjar med denna bild och så kommer det upp fler sedan, funkar tydligen inte att lägga upp alla samtidigt!


RSS 2.0