Today's outfit




New blouse




April 22




Helt galet vad jag längtar till sommaren!




Påskafton outfit




New shoes


Godmorgon!


Bild tagen av mig

Godmorgon änglar
Mitt lov är helt underbart, försöker njuta varje sekund av det! Känner att jag inte riktigt har tid till bloggen nu när det är så härligt väder och man är ute hela dagarna. Igår var jag inne i stan först med mamma en stund. Vi åt på Spice, thaimat är dröm verkligen! Åh så gott det var. Sedan kollade vi runt i lite olika butiker och jag fick kollat ut en hel del godbitar som jag så småningom ska köpa mig, iiiiihhhh <33 längtar. 

På eftermiddagen möte jag upp Disa och så promenerade vi runt i stan, snackade om allt möjligt. Njöt av solen och åt Frozen yoghurt! 
Hade en väldigt lyckad tisdag med andra ord <3

Men nu är det onsdag och det betyder ny dag och nya planer! Ska träffa min fina Cecilia idag och så ska vi luncha och fota massor. Kommer säkert bli en underbar dag!

Nu: frukost!

Önskar er en fin onsdag, puss & kram

Godmorgon måndag!


Morning!
Vaknade för en stund sedan och tänker snart gå upp och göra mig en god frukost. Måndag idag vilket betyder att det är första dagen på lovet. Jag ska absolut inte låta de kommande dagarna bara rulla på utan verkligen ta vara på dom och hitta på saker tillsammans med mina älskade vänner osv.

Idag är mina planer lite oklara men efter frukost är det i alla fall spikat och klart att jag ska ut på en lång och härlig PW.

Hoppas ni får en underbar dag,
Puss på er

Fredag & äntligen påsklov


Gud så underbart med helg och påsklov! Har längtat så obeskrivligt mycket till att få vara ledig <3 hoppas ni har haft en bra dag! Alldeles strax ska jag hjälpa mamma med middagen!

Puss på er

Hemklickade


Beställde de här snygga sandaletterna från Nelly.com häromdagen! Tror de kan bli ursnygga att ha nu till sommaren <3

En mysig dag


Hej på er mina änglar
Idag har jag haft en mysig onsdag. Har tagit det lugnt och städat mitt rum, så det känns riktigt skönt <3

Har precis ätit en smarrig middag och tänkte fortsätta plocka iordning i rummet. Får passa på när jag inte har något plugg!

Vill önska er en fortsatt fin onsdagskväll 
Puss & kram


9:e april





Måndag


God eftermiddag!
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag! Min dag har varit sådär.. Haft en dålig dag helt enkelt. Förlorat mycket sömn i helgen och inte återhämtat mig helt ännu så har kännt mig trött som ett as idag. Men så är det ibland. Hoppas på en bättre dag imorgon <3

Om en liten stund ska jag äta middag och sedan sätta mig med matten tänkte jag. Har prov imorgon, kul..

Pöss på er

Monday inspo





Gårdagens!




Nyklippt


Är supernöjd med resultatet! Klippte av en liten bit och det känns riktigt fräscht nu <3

Happy friday!


Hej goingar!
Sitter på bussen påväg in till stan nu. Ska möta upp Maddis och sedan gå till frissan! Kommer nog åka av en bit från mitt hår, kan behövas! Slitet osv.

Vi hörs när jag är hemma igen! Hoppas ni har en superduper härlig fredag<3

PUSS

Torsdag


Godkväll på er!
Hoppas ni har haft en fin torsdag mina änglar <3 jag har haft en toppen dag. Spelat volleyboll med skolan, vilket var roligt!
Jag är helt slut efter den här dagen, kom hem från gymmet för en stund sedan efter ett stenhårt pass. Ska bli så skönt att få sova. Och ännu skönare att få sova ut imorgon, då jag är ledig! LOVE
Imorgon är planerna att luncha med Madde i stan och sedan klippa mig. Den här gången ska jag våga klippa en bit, då jag är supertrött på mitt långa hår. Ska bli spännande att se resultatet hihi.

Godnatt, puss <3


April 2





En mycket bra tisdag!

God kväll mina läsare!
Har haft en väldigt bra tisdag måste jag säga! Tycker verkligen om den temaveckan som vi har i skolan just nu. Imorse var vi på Bio och lite senare fick vi besök av Bris (barnens rätt i samhället) det var en otroligt lärorik lektion. Vi fick sitta i grupper, diskutera och svara på frågor osv. Imorgon har jag inte full koll vad som händer, men det återstår att se ;) spännande, hoppas det blir något intressant som hänt de två senaste dagarna.

Hur som helst så kom jag hem ifrån gymmet för en stund sedan! Är nöjd över min insats idag. Körde hårt och det kändes i hela kroppen verkligen. Druckit ordentligt med vatten och fått i mig en mumsig fruktsallad med ananas och jordgubbar <33 inte helt fel asså!

Nu är jag alldeles strax redo för att sova!
Hoppas ni har haft en underbar dag och start på härliga april!
Puss på er



RSS 2.0