HAPPY NEW YEAR!!!


GOTT NYTT ÅR BÄSTA LÄSARE!!! 
PUSS & KRAM <333

Lotus love


Ljuvligt gott spa shampoo & conditioner ifrån Lotus Love! Håret känns fräscht länge! Favoriten just nu <3

Nails Done





Sista dagen på 2013

God förmiddag!
Igårkväll var jag och familjen hos ett par kompisar och med andra familjer, på en myskväll med lite god plockmat osv. Det var jättetrevligt men blev senare än vad jag trodde. Kom hem runt halv två.. Inte så bra när det är nyårsafton idag också och jag kommer vara uppe hela natten.. Men jag vaknade nu så jag har fått många timmars sömn inatt och känner mig hyfsat pigg så jag ska nog orka den här dagen! Xp
Är ni taggade på ett nytt år!? Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt, för jag ser det som en ny och fräsch start! Men självklart är det lite läskigt också. Man har ju absolut ingen aning om vad som kommer hända under det nya året. Jag hoppas på att det kommer bli grymt bra! Och att alla mina nära och kära får hålla sig friska <3

Idag kommer jag ha fullt upp så inte mycket till bloggning! Men jag ska fixa något tidinställt åt er! 
PUSS





En närmare titt

Här är en bättre bild på mina överdelar som jag fick i julklapp! Båda kommer användas flitigt <33

Snart nyårsafton..


MY NEW YEAR´S EVE OUTFIT


Söndag- 29 december

Hejhej!
Idag är det söndag och jag har inget planerat för dagen, skönt! Sov väldigt länge idag, vilket antagligen behövdes för jag somnade så sent igår! Ska upp ur sängen alldeles strax och göra mig en god frukost. Därefter drar jag ut på en powerwalk/joggingtur!

Ha en bra dag mina vänner! <33


God eftermiddag!


Kom hem för en liten stund sedan och har haft en mysig dag tillsammans med Disis! Köpte inget speciellt men fick tag på ett glitternagellack ifrån essie som jag ska ha på nyår och även några fina ringar! 
Just nu kollar jag klart på en film från igårkväll och bara tar det lugnt, blir så trött av att ha gått runt i ett stort köpcentrum i flera timmar..
Ikväll ska jag hem till Disa och ha myskväll, äta glass och kolla på film! 
Kommer bli ett perfekt avslut på denna lördag! <3

Godmorgon lördag!

Skönt att komma upp i tid idag och inte sova bort halva dagen! Har tagit på mig kläder och sitter just nu och äter frukost. Ska alldeles strax sminka mig också och sedan åker jag iväg med Disa!

Vill önska er en fin lördag, vi hörs när jag är hemma igen <33



Planer för morgondagen

Imorgon är planerna att träffa den här tjejen nedan! Var ett tag sedan jag träffade Disa och var med henne en hel dag så det ska bli trevligt. Vi ska in till stan och kolla rean! Kommer vara KAOS. Tycker det är stressigt och jobbigt när det är så mycket folk men det ska nog gå bra ;))))))



Oj så trött jag är..

Hejsan!
Trotsade detta fruktansvärda regnväder och drog ut på ett löppass tillsammans med mamma förut. Vi sprang i skogen och var heeelt dyblöta efteråt, fy! Men det känns otroligt skönt nu när det är gjort, behövde röra på min stackars kropp.
Det lilla som är kvar av den här dagen ska jag äta tacos med familjen, mums! Och sedan bara mysa framför en bra film! Låter superbra i mina öron ;)

Ha nu en riktigt bra fredagskväll, 
Puss & kram <33




Mysig fredag


Hejsan!
Myser i sängen denna fredag med en bok och tända ljus. Tycker inte om vädret på utsidan, grått & tråkigt.. Min önskan är att det ska börja snöa och lägga sig som ett tjockt, fint täcke på marken men det känns som att det inte kommer hända. 
Har i alla fall inget planerat den här dagen vilket känns så skönt! Har nämligen varit iväg både juldagen & annandagen så just nu känner jag för att bara ta det lugnt osv. 
Men i eftermiddag ska jag träna, kan behövas efter all onyttigt det senaste.
Hoppas ni får en bra dag <33

Mina julklappar

Hej på er! Tänkte visa upp vad jag fick för fina grejer i julklapp! Inredningsprylar till mitt rum, en pocketbok, kläder, jättefina saker ifrån Victoria´s Secret, underkläder, presentkort, skönhetsprodukter, mysiga sockar! Fick precis vad jag önskat mig och jag är så himla nöjd, tusen tack bästa mamma & pappa och släkten <333

LYCKAD JULAFTON

Hej på er! Hoppas ni hade en mysig och lyckad julafton igår! Själv så är jag SÅÅ otroligt nöjd med julafton 2013! Firade med familjen hos mormor & morfar och med farfar! Vi kollade på Kalle Anka tillsammans, åt himmelskt god julmat och mycket mer! Öppnade mängder av julklappar och jag är jätteglad och tacksam över allt jag fått. Även mina nära & kära blev nöjda med sina julklappar som de bland annat fick av mig och min syster. Det värmer i hjärtat att se deras glädje! Jag vill tacka min älskade familj och släkt, ni är bäst <33 För mig handlar inte julen endast om alla julklappar och prylar man får utan också om den värme och glädje som sprids. Att få vara bland de som betyder så mycket och som jag älskar mest i hela världen är något som jag är oerhört tacksam över. Det är riktig lycka för mig! Personligen så har jag fått upp ögonen mer och mer och reflekterat kring julen och försökt se den från olika perspektiv. Jag tänker extra mycket på de barnen som mår dåligt under julen. Vuxna människor som är helt ensamma och de hemlösa förstås.. Julen är inte helt fantastisk och mysig om man tänker ett steg längre. Man ska vara tacksam över det man har med julen och inte ta saker för givet, för det finns människor i vår värld som har det så mycket sämre.. <3 Önskar er en underbar dag! P.S Bilder från julafton kommer

Julaftonsmorgon


Godmorgon & god jul på er!
Vaknade tidigt denna julaftonsmorgon och märkte att tomtenissen varit vid min säng och lämnat ett litet fint paket!
Det var precis som när man var barn <3 

Nu ligger jag i soffan och bara myser, väntar också på att sista avsnittet av julkalendern ska börja! Spännande!
Jag vill önska er en riktigt, riktigt god jul!
Och hoppas ni får en fin och lyckad julafton! 
Vi hörs <3



Dan före dopparedan



Julgodis!
Kan inte förstå att det på riktigt är julafton imorgon!? Men jag har längtat väldigt mycket och det ska bli så roligt!
Ikväll ska jag mysa med familjen, kolla på TV4:as uppsittarekväll som börjar 19.30! Tradition varje år, åååh så mysigt <33 Vi ska också äta det goda vörtbrödet med skinka och sedan lite andra godsaker.
Hoppas ni också får en mysig kväll!
Puss & kram

Mini julafton hos farmor

Hej på er!
Har gjort mig iordning för dagen och ska alldeles strax åka till farmor där vi ska ha en liten mini julafton tillsammans. Vi träffas nämligen inte på julafton så vi ska äta god mat, ha julklappsöppning osv, mysigt! <3
Har inte så mycket mer att säga för tillfället men vill önska er en fin söndag och fjärde advent!
Puss & kram




Dan före dan före dan före doppardan

Godkväll goingar!
Hoppas allt är bra med er och att dagen varit bra!
 Min dag har varit lugn och avkopplande. Jag har gjort lite olika sysslor som, slagit in de sista julklapparna och lagt de under granen tillsammans med alla de andra fina paketen! Lyssnat mycket på julmusik, kollat på filmen "Love actually" och varit ute på en promenix. Hunnit med ganska mycket med andra ord! ;) 
Nu väntar jag bara på att det ska bli julafton, ska bli såå mysigt <33 Ser framemot allt! Att få träffa och umgås med alla mina nära & kära, äta den himmelskt goda julmaten, kolla på Kalle anka, klä upp mig riktigt ordentligt, ge bort julklappar aaaah orkar inte vänta haha. Aja det är verkligen inte långt kvar nu i alla fall! <3
Julen är den högtid på året då jag är som mest upptagen, är mycket iväg och gör saker med familjen vilket har varit tradition för mig sedan jag var riktigt liten så jag tycker det är lika mysigt varje år! Just för att vi gör det tillsammans, det gillar jag! Familjen är samlad och det tycker jag är viktigt <33 
Julafton förra året ;))


Deppigt väder

Hejsan!
Sov länge idag vilket behövdes! Herregud vad jag är trött idag, känner nu i efterhand hur mycket jag kämpat med allt i skolan, för nu har tröttheten kommit ikapp mig.
Har inget planerat idag, skulle vilja träna men det här vädret gör mig så otroligt deppig, usch hatar regn. Om det slutar regna eller blåsa senare, (vilket det antagligen inte kommer göra)
Så kommer jag hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en promenad.

Hur som helst så ska jag ta mig en dusch och piggna till lite. 
Önskar er en bra dag <3
Vår vackra julgran!





ÄNTLIGEN!!!



Hej på er!
Är verkligen världens lyckligaste just nu! Herregud vad härligt att det äntligen är jullov!! Som jag har väntat på den här dagen! Höstterminen i 2:an är avklarad och det har vart en riktigt bra termin! Nu ser jag framemot ett lugnt och avkopplat lov. Har inget speciellt planerat vilket känns underbart, gillar inte att ha för mycket uppbokat. Får se vad som händer helt enkelt <3

Hur som helst så slutade julavslutningen runt 12 tiden och direkt efteråt åkte jag till Frölunda Torg tillsammans med mamma & syster! Har köpt min sista julklapp och lite gobitar till mig själv ;))))
Är helt slut nu för vi har varit där hela dagen. Är påväg hem nu och ska klä granen och tända massa levande ljus och fira den sköna ledighet som jag har framför mig, myyys <333
Hoppas ni haft en bra dag, puss & kram


THROWBACK SUMMER 2013

Här kommer lite bilder från i somras! Saknar det så otroligt mycket <333

LOVE GRAPEFRUIT


I'M DONE!!


Hejhej!
Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag toppen!! Är klar med allt i skolan för den här terminen, vilket känns så otroligt härligt & skönt! Nu är det dags för ledighet känner jag, finns inte en droppe pluggmotivation kvar för min del! Dags att ladda batterierna och bara njuta av julen i lugn o ro utan massa måsten!

Jag ser verkligen framemot julafton. Inte bara för att få julklappar utan att få ge bort julklappar till dem som betyder så otroligt mycket för mig och som jag älskar! <3 Det ser jag framemot!
Och allt annat mysigt såklart!

Imorgon är jag ledig och då ska jag ha egentid. Kolla på julfilmer, pyssla, städa, kanske baka något gott osv. Myyys! bara göra saker som jag känner för helt enkelt <3
Hoppas ni haft en en bra dag, vi hörs kompisar!




December 16

Godmorgon på er!
Sitter i skolan och har lektion just nu. Vi kollar på film så det är chill! Ville bara kika in här på bloggen och önska mina läsare en bra dag och start på veckan! Nu är det verkligen inte långt kvar till julafton, åh vad jag längtar!! Skall bli så otroligt mysigt men jag väntar fortfarande på lite snö! Får bara hoppas på att det hinner komma till jul.

Vi hörs, puss & kram <3
Gjorde pepparkakshus tillsammans med kusinerna i helgen! Blev superfint <3




Supermysig dag!!

Hej på er!
Har haft en riktigt bra dag i stan tillsammans med finaste Cecilia! Alltid lika mysigt att träffa min bästis <3 

Vi strosade runt i stan och inhandlade julklappar! Hann köpa nästan alla idag så det känns otroligt skönt att jag inte har mycket kvar. Jobbigt att behöva trängas bland allt folk!

Efteråt gick till Haga med mamma och syster! Det var supermysigt där som alltid <3 vi gick runt och tittade och fikade osv. Superbra dag verkligen!
Nu kollar jag på tv och bara myser denna lördagskväll! Hoppas ni har haft en bra dag, puss & kram



Ser framemot helgen!

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag riktigt bra! Min svenska uppgift är ÄNTLIGEN klar och det känns så otroligt skönt! Nu kan jag släppa det och bara hoppas på att jag får positiv feedback på den.
Annars då? Min fredag har varit bra. Var på NK med Maddis runt lunchtid och kikade runt lite! Gick in i en butik där det bjöds på fika, lyxigt. Där satt man bland alla skjortor och tröjor haha!

Hur som helst så är det skönt att veckan är över! Har fullt upp i helgen men det är roliga saker så jag ser framemot allt! Imorgon ska jag träffa fina Cecilia i stan. Vi ska julhandla massor! <3 sedan händer det lite andra saker också, men mer om det då! 

Nu ska jag alldeles strax träffa Disa och gå på promenad, önskar er en fortsatt fin fredagskväll!



December 12

Hej sötnosar! Sitter i mitt mysiga rum, lyssnar på julmusik och skriver på en svenska inlämning! Inte mycket kvar på den nu, några stycken till och lite ändringar, sedan klart! Min dag i skolan har varit jättebra, lite segt nu bara men jag ska inte klaga för snart är det jullov och då slipper jag skola, plugg och allt var det innebär på ett tag, härliiigt! <3 Det är verkligen inte kvar till julafton nu heller! Helt galet och jag har inte köpt en enda julklapp ännu.. börjar känna mig lite smått stressad, aaah! Men jag ska åka in i helgen och träffa Cecilia och fixa det samtidigt så det känns ändå lugnt. Jag vet ungefär vad jag ska köpa så det är bjaa ;)) Nej, nu måste jag fortsätta med plugget, ville bara kika in och säga hej! Hoppas ni har haft en toppen torsdag. Kram kram
Snart ett år sedan, julafton 2012

December 11

Godmorgon på er!
Tog mig en härlig sovmorgon denna onsdag morgon för att jag kände att jag behövde det så mycket som jag ska plugga idag. Ska skriva klart en inlämning och sedan har jag inget mer! Bara att vänta på att det ska bli jullov <3

Nej, nu måste jag sätta igång! Önskar er en fin dag <3 
PUSS
Mannagrynsgröt <3

COZY SUNDAY


Sometimes life is tough

Hej på er
Jag har inte orkat uppdatera bloggen på grund av att det hänt något med min mage. Jag har känt att det varit något i veckan och fått mer ont osv. Idag tänkte jag att det skulle vara bättre men så var det icke.. Har haft så ont idag så jag var nära på att åka in till sjukhuset. Men det blev bättre men är inte helt bra. Har vilat mycket och kommer behöva göra det mer! Jag har ingen aning om vad detta kan bero på men jag har perioder då värken kommer och går. Skulle beskriva det som en kurva med en hög topp då värken är som värst och då får jag så ont så jag vill bara gråta. Aa inte trevligt alls men jag känner att det blivit mycket bättre redan så jag hoppas på att det blir helt bra snart! <3

Vi hörs när vi hörs, puss


Min dag


Hej på er!
Hade en bra dag i skolan idag och slutade 12 så det var riktigt skönt! Efteråt mötte jag upp Disa och så satte vi oss på EH och åt lite. Hade inte träffat henne på evigheter så det var trevligt att få prata ut om allt som har hänt osv.
En bra dag helt enkelt! <3

Nu däremot mår jag inte speciellt bra, har ont i magen och vill bara sova och inte göra någonting. Har haft magont lite till och från i veckan och det är så sjukt jobbigt! Gick hem från bussen i regnet och blåsten förut också och när jag kom hem var jag heeelt drängt av regnet och frös så jag knappt kände mina ben. Gjorde mig en kopp te och somnade sedan som en stock i soffan vilket var skönt & behövligt.
Nu ska jag vila hela kvällen och även mysa i soffan med gårdagens avsnitt av Paradise Hotel som jag missade. Kanske att jag gör mig lite varm choklad också <3
PUSS på er

FRANSK FISKSOPPA

Här kommer ett recept på en jättegod fisksoppa som jag åt i veckan. Tips, tips!! Ni hittar det på arla.se

Gymmat


Hellu!
Precis varit och gymmat i en timma! Riktigt skönt var det. Ska hem nu och plugga som jag även gjorde imorse! 
Så bra med mina onsdagar för man får gjort så mycket!
Hoppas ni har en bra dag vänner <3

December 3

Hej fina ni
Kom precis hem från skolan, har haft en jättebra tisdag! hoppas ni också har haft en bra dag. Jag var så otroligt hungrig när jag kom så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, tog mig ett sent mellanmål nu innan middagen för att stilla hungern lite i alla fall. Gillar verkligen inte att vara vrålhungrig efter att man slutat och så tar det en stund innan man är hemma.. Jag får helt enkelt bli bättre på att ta med mig frukt eller något liknande. 

Okej, nog om detta! Annars då? Jag har så mycket att göra klart innan jullovet så jag känner mig lite smått stressad. Har en bok som skall läsas ut och ett skriftligt arbete osv. Lite segt, men jag ska lägga all tid jag har till detta! Så att jag hinner och framför allt blir NÖJD. 

Nej, nu ska jag sätta igång! Puss på er
<33



Adventsmiddag

<3 Har haft en otroligt fin & mysig första advent! Hoppas ni också har haft det, god natt!

1:a ADVENT

God förmiddag!
Gick upp tidigt idag och kollade på första avsnittet av julkalendern! Vad tycker ni om den? Jag tycker den verkar  väldigt mysig. Förra året kollade jag knappt på julkalendern, missade många avsnitt osv. Men den här gången vill jag inte missa något. Man kan aldrig bli för gammal för julkalendern, det hör ju faktiskt till julen! <3

Hur som helst så har jag precis ätit en god frukost och tänkte göra iordning mig för dagen! Har inga speciella planer idag förutom att jag ska på Adventsmiddag hos mormor & morfar ikväll! Det är tradition vi har på första advent, såå mysigt! Så det ser jag framemot. 

Önskar er en underbar & fin första advent! Vi hörs lite senare, puss





RSS 2.0