Sista dagen på oktober

God eftermiddag vänner!
Har dagen varit bra?
Min dag har varit lugn och väldigt slapp. Skulle ha träffat Madeleine men det blev ändrade planer. Vädret har varit så grått och tråkigt idag så jag bestämde mig för att inte göra något speciellt. Bara slappa och göra lite skolarbeten. Så hela eftermiddagen har jag suttit med ett engelska projekt samtidigt som jag haft grym musik på repeat hela tiden.

Men imorgon händer det mer grejer! Ska iväg med familjen så det blir säkert bra.

Resten av kvällen ska jag kolla tv men också äta middag! <3 

P.S snart kommer det bli en ny design här på bloggen, håll utkik!
En fin höstbukett med vackra färger som står på köksbordet!

I jakt på en väska

Jag har behov av en ny väska! Min är helt utsliten så det är dags för en ny. Tycker det är jättesvårt med väskor. Finns ju så många snygga! Har ni några tips?

Mysig fika på Le pain Francais

Hej på er!
Har haft en riktigt bra onsdag! Hade en lugn förmiddag då jag slappade och fixade lite med bloggen osv. Sedan efter lunch åkte jag in till stan och träffade bästa Cecilia & Julia! Det var inget planerat att jag skulle träffa dem, utan helt spontant! Vi fikade på Le pain Franceis och hade det riktigt trevligt & mysigt. Pratade om allt möjligt! Hade saknat båda två jättemycket. Ingen av oss minns när vi alla tre träffades sist tillsammans. Usch gillar verkligen inte när det går så lång tid mellan gångerna.

Efter fikan promenerade vi runt lite i stan och sedan åkte jag hemåt! Tack för en supermysig eftermiddag! Ni är så fina vänner, glad att jag har er <3 puss & kram

Nu ska jag äta middag alldeles strax! Är vrålhungrig så det ska bli gott med mat <3




October 30

Min frukost idag!
Hej på er! Idag är det onsdag, mitten på veckan! Dagarna går fort. Jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag har mest tagit det lugnt, vilket känns jättebra. Det händer mer i slutet på veckan. Imorgon ska jag in till stan och träffa Madde <3 vi ska fixa med några saker och luncha! Sedan händer det lite andra trevligheter men mer om det då. Nu ska jag klä på mig ytterkläderna och ge mig ut i detta fina höstväder. Kram på er <3 P.S idag har jag namnsdag! Grattis till mig själv och alla andra Isabellor ;))

So much inspiration


Passion fruit Tea

Världens godaste doftljus som min mamma fick idag! Ljuset finns i flera olika dofter och de doftar himmelskt gott. Den här heter "Passion fruit Tea" <3

Sockersöt




Hejhej!
Har haft en riktigt mysig och bra start på lovet! Dagen började med att min söta kusin kom på besök och fikade <3 sedan lekte vi för fullt, byggde koja och kollade även på tv.
Därefter har jag inte gjort så mycket mer egentligen. Har ju varit ett riktigt inne-mysa-väder idag så har hållt mig inomhus och kollat på film osv.
Var iväg och köpte lite godis förut också! Är det storm så är det hehe xpXDxp

PUSS

Godmorgon måndag!

Godmorgon på er!
Vaknade tidigt men har legat kvar i sängen en stund och bara myst! Det är ju så himla skönt att inte behöva gå till skolan. När tanken slog mig så fick jag ett glatt leende på läpparna.

Tänkte i alla fall ta mig upp nu och göra mig en god frukost och kolla på Nyhetsmorgon. Lite senare idag får jag besök av min lilla kusin Beata som jag inte träffat på väldigt länge! Åh som jag saknat den lilla goingen. Ska bli roligt att få busa och leka lite med henne idag.

Vi hörs! Ha en bra dag <3

<3





Träningsdags


Hej på er!
Hoppas ni mår bra denna söndag!
Jag gör inte så mycket idag. Har tagit det lugnt, myst i soffan och kollat på film tillsammans med syrran.
Men om en stund tänkte jag dra till gymmet och träna! Känner att jag behöver piggna till lite. Blir lätt trött och slapp av att ligga i soffan en hel dag.

TTYL <3


Änglar finns, du är aldrig ensam


Nu är det höstlov!

Hej fina ni! Åh äntligen är det höstlov! Känslan att man inte ska till skolan på ett tag nu är obeskrivlig. Jag har inte så mycket inbokade saker på mitt lov, utan kommer ta det mesta spontant! Ska träffa kompisar, framförallt min kära vän Cecilia som jag inte ens minns när vi sågs sist. Sedan kommer jag behöva plugga ganska mycket. Lite varje dag men absolut inte hela dagarna! Kommer finnas mycket tid till annat också förhoppningsvis. Kommer även bli mycket träning, gymmet, utomhus osv. Jag ser verkligen framemot det här lovet! Känner på mig att det kommer blir superbra <3 Hur som helst så är det fredag eftermiddag och jag kom precis hem från skolan. Har hunnit äta mellanmål och inte så mycket mer. Ikväll blir det myskväll hemma! Känner att jag behöver ta det lugnt då det varit många händelserika helger nu på ett tag, vilket självklart varit jättekul men samtidigt sena kvällar på det som gjort att man förlorat sömn osv. Så därför känner jag bara för att käka en god middag, chilla framför tv:n och sedan sova hyfsat tidigt! Men nu ska jag skriva klart en krönika! Hoppas ni har haft en fin fredag! Puss & kram / Bella

Helt slut

Godkväll kompisar!
Ligger i soffan helt slut efter kvällens träningspass på gymmet! Blev en stund på både crosstrainern och löpbandet, plus lite egna övningar. Känns otroligt skönt! Äntligen är jag igång igen xp

Nu är det sängen som gäller alldeles strax! Imorgon är det fredag och även höstlooov!! Så otroligt skönt! Det tackar jag gud för <3 behöver lite ledighet nu känner jag för att orka kämpa vidare sedan.

Vi hörs imorgon! 
PUSS



October 23





Hejhej!
Idag har jag varit ledig som vanligt men var inne i stan en snabbis och gjorde ett ärende i skolan, plus att jag åt lunch med Maddis! <3 vi hade inte träffats sedan i fredags så hade saknat henne såå!
Efteråt åkte jag hem och nu kollar jag på tv och bara myser under filten i soffan! 

Hoppas ni har en bra onsdag!
Puss & kram <3

October 22

Hallihallå! Idag har det varit en bra dag i skolan! Vi uppträdde i musiken i stort sätt hela dagen så jag hade inga vanliga lektioner vilket var riktigt skönt hehe. Nu är jag hemma och bara tar det lugnt! Om en stund blir det middag och sedan drar jag till gymmet för att köra två pass! Har inte tränat på ett tag nu men måste köra igång igen, skärpning nu Isabella! Jag älskar att träna men hatar när det kommer saker emellan osv. Men nu är det allvar och jag är supertaggad. Jag hoppas ni har haft en finfin tisdag, ska hoppa i träningskläderna nu! Vi hörs babes <3
Bildbrist..

Nattii



Godkväll på er!
Jag har haft en bra måndag och start på denna vecka men dagen har varit lång! Så nu är det dags att sova för min del om jag ska orka hela dagen imorgon!
Puss & godnatt <3

MONDAY INSPO


Disas tjejmiddag





Några bilder från gårkvällen!
Hej på er!
Då var det söndag! Jag älskar den här dagen för man behöver inte göra så mycket. Bara slappa, plugga, sova, eller kolla på film osv. Jag gör absolut ingenting idag för jag är så trött och känner för att vila och göra saker som jag känner för! 
Har legat i sängen ett tag nu och försökt sova lite. Var på tjejmiddag igår så känner mig lite trött från det.

Hoppas ni har en fin söndag, puss på er <3


Trevlig fredagskväll med vänner!




Kom precis hem från en mysig & trevlig kväll med vänner! Jag och Madeleine gjorde jättegod trerätters middag till hennes pojkvän och kompis! Maten blev jättegod verkligen!

Nu ska jag sova! Imorgon är det en ny dag med massa roligheter! Puss & godnatt från en lycklig tjej <3

Min torsdag!



Födelsedagsbarnet! 
Hej på er!
Vilken dag, phuu! Är helt slut! Var en riktigt lång dag i skolan idag och det är såå skönt att den äntligen är över! Sista lektionen hade vi samhällsprov och det gick bra! 
Direkt efter skolan mötte jag upp Disa, Amanda & Jennifer! Vi satte oss på EH och fikade för att fira Disa som fyller år idag! <3 GRATTIS igen bästa Disa, love you! Vi hade det riktigt mysigt & trevligt tillsammans.

Nu är jag här hemma och pluggar för fullt inför svenska provet imorgon! Dock så känns det som att jag kommer somna vilken sekund som helst så det blir att plugga en liten stund till och sedan blir det sängen.
Imorgon är det fredaaaaag, så underbart! Först blir det skola som vanligt och därefter middag med vänner
<3
Godnatt kompisar!


Atm

Pluggar ekonomi och har gjort hela dagen..

Love autumn



Godkväll!
Skönt att första dagen på veckan är över! Jag har ägnat min tid åt att plugga samhäll och äta choklad hehe. Ibland är man extra sugen på sötsaker..

Tänkte fixa iordning mig och göra mig redo för sängen alldeles strax! Känns skönt att lägga sig i tid. Har inte så mycket mer att säga! Önskar er en fortsatt mysig kväll <3

Nattinatti

Sunday

Godkväll vänner!
Har inte orkat blogga för jag har varit så otroligt trött! Blev sent i fredags och det blev sent igår så jag tappat väldigt mycket sömn denna helgen känner jag! Vaknade sent imorse, åt och sedan satte jag igång med lite plugg direkt. Sedan har jag väl pluggat i stort sätt hela dagen faktiskt. Men nu ska jag avsluta för idag och bara mysa resten av kvällen, lite egentid <3 sätta på en film och äta något gott :))) 

Hoppas ni haft en fin helg, imorgon är det ny vecka!

Puss & kram

<3

Yesterday




Några bilder från festen igår!

Hej på er!
Omg idag är jag trött ska ni veta! Var hemma riktigt sent igår natt men det tog ett tag att komma hem då festen var i Stenungsund. Men jag hade en riktigt grym kväll tillsammans med min pingla och alla andra som var där! Riktgt lyckat! Bilderna var ju inte så bra som jag trodde att de skulle vara men det får duga! <3

Planerna för idag är inte så många! Ska ut på PW med mamma snart och sedan får jag se vad jag gör!

TTYL


October 10

Godkväll på er!
Helt sjukt vad denna vecka har gått fort! Redan fredag imorgon, jag hänger inte med haha. Men jag klagar inte för det är såå skönt med helg! Jag har längtat extra mycket till imorgon då jag ska på fest med Madeleine! Båda två har tjatat om det sedan i måndags och som vi längtat, helt sjukt! Vi har planerat massa saker och äntligen är det snart dags xp ska bli jätteroligt.

Nu gör jag inte så mycket, ska packa ner och förbereda lite saker för morgondagen och sedan kolla film tror jag! Var lång dag i skolan idag, så jag är riktigt trött <3 behövet bara ta det lugnt.

Önskar er en fortsatt mysig kväll!





Mina nya kärlekar

Kommer värma mina fötter i vinter! Världens mysigaste skor <3

Time to sleep


Nu säger jag godnatt! Ledsen för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp med lite andra saker. Slutade sent idag och direkt efter skolan åkte jag hem, åt middag och stack därefter iväg och övningskörde med pappa! Körningen gick jättebra, så roligt! <3

Godnatt & sov gott

Söndag


Godkväll vänner!
Har ni haft en bra dag?
Jag har haft en jättebra dag trots att jag inte gjort så mycket! Älskar söndagar, tycker dem är så mysiga. Man kan ta det lugnt, plugga i lugn och ro om man behöver, kolla på serier, gå ut på promenad osv!
Jag var ute i skogen med Disa och fotade bland alla höstlöven. Supermysigt! Nu har jag lite bilder att välja mellan till min nya header. Det är ju faktiskt tid att ändra den nu. Eller vad säger ni? Inte går man runt i shorts längre liksom haha!

Nu blir det kvällsmat och sedan tv:n
Mysig söndagskväll <3

Puss

October 6



Jacka:VILA// blus:Odd Molly// jeans: H&M// boots: Johnny Bulls// skinnhandskar:Zara

Only in the darkness can you see the stars


Mysig lördag


Hejhej!
Har haft en jättebra lördag! Var iväg med  Disa hela dagen, kollade i affärer och åt lunch! Vi hade det jättetrevligt verkligen, tack för en mysig dag goa du! <3 
Vi kollade runt i flera timmar, jag hittade tyvärr inte så mycket men fick med mig ett snyggt enkelt plagg i alla fall! Och jag är supernöjd med det! Bild kommer upp imorgon ;) 
nu har jag precis ätit middag med familjen och ska bara mysa resten av kvällen <3

Ha en fortsatt fin kväll!


Goodmorning!


Har varit vaken en stund men legat kvar i sängen och bara myst! Idag är det ett riktigt busväder ute, regnar osv. Men då är det mysigt att vara inne bland massa tända ljus tycker jag!

Planerna för denna lördag är att åka med Disa och kolla i affärer! Kanske luncha och lite sånt. Hade egentligen inget alls inplanerat från början men så frågade Disa mig om jag ville hänga med, och självklart tyckte jag det lät som en strålande idé! Så nu ska jag alldeles strax ta mig ur sängen och göra mig en god lördagsfrukost och sedan klä på mig osv. 
Jag önskar er en fin lördag vänner!

Puss & kram

Torsdag kväll

Hej fina ni!
Kom hem från gymmet för en stund sedan! Körde xcycling 30 min och det var riktigt tufft! Svetten bara rann och det kändes som att passet aldrig skulle ta slut. Men nu efteråt känns det underbart! Älskar att träna <3

Nu blir det keso med banan, gottgottigottgott! Haha. Sedan blir det sängen tidigt! 

Puss



Dagens lunch


Stekt potatis, varmrökt lax och grönsaker blev min lunch idag! Gottt <3

2 oktober

Godförmiddag!
Jag har precis ätit en riktigt mumsig frukost och tänkte alldeles strax köra igång med allt som skall göras! Tog en lång och skön sovmorgon idag, vilket var behövligt med tanke på gårdagens träning! Kände att jag var värd det ;)))

Idag står bara plugg på schemat, kul? Nej verkligen inte men jag har inget val. På fredag är det prov och jag gör mitt bästa för att det ska gå så bra som möjligt! 
Önskar er en fin dag! <3



AUTUMN INSPIRATION


Tränat

Godkväll vänner!
Kom hem från gymmet för bara en liten stund sedan och nu har jag precis fått i mig lite mat. Träningen gick jättebra, jag kämpade på bra och herregud vad tufft det var! Svetten bara sprutade! Men det känns väldigt skönt nu efteråt. Ska ta mig en varm och skön dusch snart och sedan ska jag ha myskväll och njuta av att jag har två lediga dagar framför mig! Så härligt <3

P.S snart är dessa mysisar mina!!! <3

Gymmet med Amanda



Hola! 
Om en stund sticker jag till gymmet med Amanda! Var evigheter sedan jag tränade där, har nämligen tränat utomhus istället. Men jag ser framemot att åka dit! Idag blir det xycling 30 min och 30 min shape! Åh vad jag har saknat att gå på pass <3 :)))))

RSS 2.0