Nöjd med dagen

Godkväll!
 
Sitter just nu i min säng och planerar massa saker. Har haft en bra dag idag även fast jag inte gjort något speciellt. Gick upp tidigt imorse för att skriva på min uppsats.( den där uppsatsen tar kål på mig) sedan var jag iväg på sånglektion i en liten stund. Det gick väldigt bra så det känns skönt. Efter sånglektionen åkte jag hem och fortsatte att skriva tills min mamma kom hämta mig. Vi åkte nämligen till mina kusiner och var där hela kvällen. Så jag kom precis hem typ.
Och nu sitter jag som sagt och försöker planera inför morgondagen. Den kommer bestå av lite skrivande och sedan bowling med familjen! Ska bli roligt att bowla, vet när jag gjorde det sist. I årskurs 3 ? Haha! Jag minns att jag var bra på det då i alla fall, nu får vi se hur det går.
 
 
 
 

Sånglektion

Hej på er!
 
Nu ska jag alldeles strax dra till bussen. Ska ha sånglektion idag igen! Eftersom det snart är julkonsert så övar vi för fullt. Tycker det är jätteroligt och jag ser verkligen framemot att köra hårt och satsa så att det blir bra det här!
Vet inte hur länge vi övar men det är väl någon timme eller så skulle jag tänka mig.
 
Efter sånglektionen ska jag förhoppningsvis åka och hälsa på mina kusiner! Det var ett tag sedan sist så jag hoppas att det blir så att vi åker dit. Men nu måste jag fixa lite saker innan jag sticker!
 
Ha en grym dag finisar!
 
PUSS
 

Skriva hela dagen...

Godmorgon på er!
 
Sovit gott?
 
Jag har sovit bra men vaknade alldeles för tidigt. Försökte somna om men det gick verkligen inte. Så jag gick upp och kollade på TV med syster och sedan åt jag frukost. Vad har jag gjort mer? Jo, pillat lite med mobilen, lyssnat på musik, duschat och kollat min mail. Och nu när jag gjort grejer, känns det som att klockan borde vara mer haha! men det är bara skönt att den inte är det, för jag har så mycket att göra och jag behöver all tid som finns!
 
Idag ska jag sitta och skriva tråkig uppsats hela dagen. Eller i alla fall börja på den för det har jag inte gjort ännu. Det är egentligen ingen brådska för den ska in nästa tisdag. Men jag känner att det är bra om jag är ute i god tid för jag är verkligen sääääääämst på att skriva uppsats. Tycker det är svårt hur man ska lägga upp arbetet och hur man ska göra för att få med den röda tråden helt. Det är svårt men jag övar och så blir jag bättre förhoppningsvis!
 
Nej, nu ska jag sätta igång!
 
PUSS
 

Käkar korv

Hallojsan!

Sitter på Ica och käkar korv. Forever alone haha! Nej men jag har haft sånglektion och nu sitter jag och väntar på mamma. Lär få sitta här bra stund till innan hon slutat... Tråkigt! Vill hem.

Jaja, när jag har kommit hem skulle jag bara vilja lägga mig i min säng och kolla på film. Men jag känner att jag skulle behöva göra lite skolarbete också... Har ganska mycket till nästa vecka nämligen

Ja, vi får se hur det blir!


Skit väder idag...

Hej!
Hade en jättemysig dag igår med bästa Disa! Vi var ute och fotade i skogen bland alla fina höstlöv. Det var ett tag sedan vi träffades så det passade bra att göra något som vi båda tycker så mycket om. Vi tog ett antal bilder och några av dom tänkte jag skulle få sitta på min nya header som kommer upp om ett litet tag. Vet inte riktigt hur den ska se ut ännu men man ska få värsta höst/vinter känslan när man ser den. Vi får se hur det blir!
 
Hur som helst är det måndag och det är första dagen på höstlovet! Känns jätteskönt att få vara ledig en vecka och bara få smälta allt. Har ju börjat gymnasiet men har inte fattat det ännu tror jag för allt har gått så otroligt fort och veckorna bara rullar på. Och jag har fått massa nya och fina vänner som jag heller inte förstått tror jag. Men när jag väl tänker på det känns allt så bra. Att jag kommit till en så bra skola och att just jag skulle få så fina vänner, det är lycka...
 
Idag ska jag inte göra så mycket, förutom att jag har sånglektion i eftermiddag. Är på sånghumör idag så jag ser verkligen framemot lektionen. Jag håller på att öva för fullt nu inför en stor julkonsert som ska hållas någongång i december! Har fått en jättefin låt så det är mycket spännande. Hade bara önskat att vädret varit bättre eftersom jag ska ut och ta mig till bussen sedan haha...fan. Jaja, det kanske hinner lugna sig något.
 
Jag önskar er en fin dag! nu ska jag fixa mig.
 
PUSS
 
 
 
 
 

Shopping & Bio

Hej på er!
 
Kom precis hem från en shoppingrunda i stan! Fick med mig massa fint och jag är jättenöjd. Bland annat en jacka, byxor, vantar, halsduk och skinnhanskar! Behövliga saker helt enkelt nu när kylan kommer.
 
Bilder på mina köp kommer upp på bloggen imorgon för jag hinner tyvärr inte fixa med det nu. Ska ska nämligen iväg på Bio alldeles strax så ska fixa iordning mig, byta om och sånt. Men jag ville bara höra av mig och nu vet ni vad jag har för mig denna härliga lördag!
 
Jag ska försöka ta en bild på "dagens" också  om jag hinner!
 
Ha det bäst så hörs vi!
 
PUSS
 
Den här filmen är det jag ska se på Bio!
Bitchkram heter den.

H Ö S T L O V

HEEJ!
Jag är så lycklig! Det är fredag och jag har äntligen höstlov!!!! Fyfan vad härligt. Det är sjukt hur mycket jag har längtat till denna helgen och höstlovet såklart! Idag är det fredag och jag har planer för kvällen. Ska hem till Amanda om en stund och förhoppningsvis träffa lite folk. Sedan väntas det en heldag på stan imorgon plus BIO på kvällen med syster. Kan inte bli bättre haha.
 
Nu ska jag lyssna på musik på högsta och alldeles strax äta god maaaaaat! Ha en bäst fredag mina vänner!
 
PUSS
 
Såhär glad är jag idag hahah!

Känner mig duktig

Godkväll gott folk!

Jag ursäktar bloggning från mobilen nu men jag hinner tyvärr inte sätta mig vid datorn...

Är ganska trött så ligger i min mysiga säng och ska strax sova. Har pluggat engelska hela kvällen och läst några sidor i en bok. Känner mig helt okej duktig faktiskt. Men jag får väl vara ärlig och säga att jag började plugga inför provet idag! Men engelska brukar inte vara så värst svårt och sedan var det inte så mycket vi skulle kunna heller. Så jag får göra mitt bästa och hoppas på att det räcker. Har ju andra saker som det behövs läggas mer tid på och det är matematiken. Har prov på fredag och jag börjar känna mig lite nervös - dock är det inte förstå gången jag känner såhär. Har liksom aldrig tyckt om matte prov. Men jag pluggar och repeterar så mycket det bara går och försöker sikta högt!

PUSS


Bilder från gårdagen!

Hade en jättetrevlig kväll igår med Cecilia!
Vi åt tacos och hade filmkväll!
Tack för en fantastiskt trevlig kväll min fina vän <3

SIMPLE

Tröja: MQ | Jacka: Carlings | Jeans:Weekday | Boots: Scorett | Ring: Cecilias

Morning!

Har du sovit gott?

Jag vaknade för en halvtimme sedan! Förstår inte varför jag vaknade så tidigt. Vi somnade ganska sent igår också så jag hade förberett mig på att sova bort lite av dagen!
Men det känns ändå bra av att vaknat nu för då kan man gå upp och kolla på TV och mysa. Dock så har min kära vän Cecilia inte vaknat ännu så jag får väll vänta en stund till. Hon sa igår att hon kan sova länge så ja...haha

Vi hörs!

PUSS


Sneak peak

Hej!
Här kommer en liten sneak peak på dagens! Bilder på hela kommer senare i eftermiddag/kväll.
Är lite upptagen nu på dagen då jag måste fixa med några grejer innan min vän Cecilia kommer hit! Vi ska en myskväll med tacos, godis, chips, massa filmer och vad vet jag! haha får se vad det blir men jag är säker på att det kommer bli en riktigt bra lördagskväll! Hon ska sova över hos mig för första gången också så det blir nog trevligt... :D
Hoppas att ni har en skön lördag.
Vi hörs senare!
 
PUSS

NYTT !

Visst är det snyggt?
Köpte det inne på ZARA för 179:-

Godnatt mina fina

Natti, natti...
 
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Är som sagt trött så det skulle vara väldigt skönt om jag somnade snart. Brukar annars somna vid elva...inte bra alls. Inte konstigt att jag är trött då.
 
Jaja, men vet inte vad jag ska skriva mer. Förutom att det äntligen är fredag imorgon! Veckorna går så himla fort haha. Först är det måndag och pang så är det fredag och helg! Men det gör inte mig någonting, tycker om när det är fart på grejerna haha.
 
Nej, men nu måste jag släcka lampan och nana kudden! Imorgon är det skola hela dagen och efter skolan ska jag fika med min snälla farfar...mysigt!
 
Vi hörs imorgon eftermiddag.
 
Puss & kram
 
Inspiration...!

FIND A HEART THAT WILL LOVE YOU AT YOUR WORST, AND ARMS THAT WILL HOLD YOU AT YOUR WEAKEST.

Kom hem för en liten stund sedan och nu sitter jag i soffan och gör verkligen ingenting. Funderar på livet typ haha. Nej men jag är så fruktansvärt trött så jag inte vet var jag ska ta vägen. Skulle kunna somna nu och vakna på lördag morgon typ. Jag brukar inte vara så trött men idag gick jag sen dag så det beror säkert på det...
 
Annars så har jag haft en bra dag. Vi hadevi spanska-prov sista lektionen! Jag pluggade ganska mycket inför det så jag tror det gick bra, det kändes hyfsat bra i alla fall. Detta är förresten anledningen till att jag inte bloggat på hela veckan bara så att ni vet, har liksom inte haft tiden alls. Men nu är jag tillbaka igen!
 
Ska inte plugga någonting alls ikväll vilket är så sköööööööööönt! Ska bara ta det lugnt, blogga och läsa bok.
 
Vi hörs lite senare!
 
Puss & kram

Pluggar stenhårt!


I WISH...

Kappa: Zara 1395:- // Väska: Accent 399:- // Känga: Scorett 1099:- (Johnny Bulls)


Söndagsmorgon

Godmorgon!
har du sovit gott?
 
Jag vaknade precis och nu sitter jag i soffan och försöker vakna lite grann. Idag har jag lite planer och det är att göra massa skolarbete. Det är inget nytt för det håller jag på med varje söndag haha! Men som sagt så tycker jag det känns skönt att få sätta sig i lugn och ro och göra klart saker. Jag brukar inte ha så mycket annat jag behöver göra på söndagar så då kan jag ändå passa på...
 
Jag kommer tyvärr inte ha så mycket tid över till bloggen idag. Men jag har kommit på en annan idé. Jag förbereder några inlägg till er nu och så hinner jag ju snabbt lägga upp de sedan under dagen. Det kommer upp ett alldeles strax och sedan ett i eftermiddag!
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
 
 

AUTUMN IS A SECOND SPRING

Tröja: Nelly.com | Jeans: Nelly.com | Boots: Scorett | halsband: ärvt

Fredagsmys !

Godkväll!
 
Just nu är jag hemma hos min kära farfar! Vi har ätit jättegod mat som han har lagat. Och nu sitter vi framför TV och fikar med kaka och kaffe! Myyyys 
 
Jag bloggar mer imorgon då jag verkligen lovar att ni ska få "dagens" och andra små godbitar! Håll utkik mina fina! 
 
Puss & kram

Plugg + träning

Hej på er!
Då var tisdagen gjord, skööönt! Har varit en lång dag men som ändå gick hyfsat fort. Idag ska jag upp till gymmet och träna. Ska bli riktigt gatt då det var ett tag sedan sist. Har bokat in mig på spinning så det blir det och kanske att jag kör lite styrka också! Åhhhh är så otroligt trött så vill bara gå lägga mig och vila en stund. Ska nog göra det efter jag har ätit...fast jag skulle behöva plugga lite också haha. Får se var jag hamnar. Vi har typ inga läxor denna veckan men till nästa vecka har vi ganska mycket så jag känner att det vore skönt att få gjort lite.
 
Jaja, men nu är middagen klar! Vi hörs mina fina <3
 
 
Så sant...

Nytt från IKEA

Hejhej!
Har ni en bra söndag?
 
Jag har gjort lite allt möjligt den här söndagen. Bland annat spenderat massa tid på att städa mitt rum och hela övervåningen! Känner mig mycket duktig. Sedan var jag på IKEA med mamma. Hon skulle byta några grejer och jag hade inget för mig så jag hängde med.  Vi var där i några timmar och jag hade inte tänkt köpa något men självklart hittar jag alltid något snyggt till rummet haha! Det blev några småsaker som prydnadskudde, två ljusstakar, blommor, ljus och pennor ! Alltid roligt att få med sig något hem och jag längtar något fruktansvärt tills jag ska få börja göra ordning i mitt rum. Men jag har ju fått köpt de mesta smågrejerna nu så det är bara de lite större sakerna som ska på plats också.
 
Annars så har jag inga speciella planer för eftermiddagen/kvällen. Har tänkt att jag skulle klämma in ett träningspass men vet inte riktigt hur det blir. Måste nämligen få gjort lite skolarbete också. Får väl sätta mig med det nu så jag blir klar någongång, mår ju så bra av att träna!
 
Här kommer en bild på vad jag köpte!
 

Bio med mina tjejer!

Hejhej!
Visst är det skönt med helg?
 
Igår var jag iväg på middag hos en gammal barndomsvän till mig! Vi hade jättetrevligt och det var jätteroligt att få träffa henne igen. Det var typ 10 år sedan som vi träffades sist så det fanns mycket att prata om. Efter att vi ätit middag så frågade hon mig ocm jag ville hänga med hem till hennes kompisar. Jag hade inget emot det så jag hängde på haha! Vi tog moppen hihi :)
 
Sedan spenderade vi kvällen där framför TV:n med massa folk! Käkade godis och pratade om allt möjligt.
Det blev väldigt sent igår, tror inte jag var hemma förren halv 3 så jag är ganska trött idag. Men det gör inget, har man haft roligt så har man haha.
 
Hur som helst är det lördag och jag har trevliga planer på gång. Ska alldeles strax åka in till stan och träffa mina tjejer! Vi ska gå på BIO och se "taken 2" Ska bli jätteroligt att träffa alla! Så jag har ett fullt speckat schema med bara roligheter!  Men nu ska jag föna håret och fixa lite saker innan jag drar mig, ni får ha en härlig lördag så hörs vi förhoppningsvis ikväll mina vänner! <3

RSS 2.0