GOTT NYTT ÅR önskar Isabella

 
Jag vill önska er ett riktigt, riktigt gott nytt år!! Och jag vill tacka er för att ni har stannat kvar på min blogg hela 2012! Jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta att läsa min blogg det kommande året! Då det blir nya och spännande inlägg här! See you all next year haha ;)) PUSS PÅ ER <333

Ny header!

Hej igen! <3
 
Som ni säkert märkt så har jag fått en ny header! Min vän Disa hjälpte mig förut att fixa och det gick riktig fort! Kände för en liten förändring då jag haft den gamla ett tag nu. Men jag älskade verkligen den gamla och det vet jag att ni också gjorde. Men jag hoppas att ni tycker denna är okej i alla fall. Jag tycker själv att den är super vacker med havet i bakgrunden osv. Men också att den är lite enkel och stilren. Kommentera gärna om vad ni tycker det är bara roligt om man får en liten kommentar... <3

END OF THE WORLD

 
Tröja: Italien // byxor: Chelsea // halsband: julklapp från Disa // Ring: Designad & tillverkad av mig // boots: Johnny Bulls
 
Hej på er!
 
Idag har vi pysslat i stort sätt hela dagen. Vi var i en så kallad glasverkstad och tillverkade saker av glas. Jag tycker det är ett jätteroligt sätt att pyssla på och man kan göra alla möjliga saker! jag har gjort två ringar, örhängen och en glasplatta. Det är lite pilligt och så men tillslut får man till det! 
Sedan så har jag och Disa varit nere vid havet och fotat. Det har blåst ganska mycket här idag och kallt har det också varit så vi var inte där länge om man säger så, det var ett snabbt ryck och sedan tillbaka till stugan!
 
Som sagt har vi pysslat hela dagen så vi sitter just nu väldigt trötta och väntar på att middagen ska bli klar! Vi är båda hungriga så det ska bli gott! Efter middagen ska vi alla iväg på bowling, så det blir nog roligt! Det är nästan det sista vi gör här innan vi ska åka hem! Imorgon är det nyårsafton och då är allt stängt typ så det blir väl lite pyssel i alla fall på förmiddagen men sedan stänger de ganska tidigt!
 
Men ni får ha en fortsatt bra dag/kväll så hörs vi när vi hörs!
 
Puss & kram <3
 
 

Dagens

 
Tröja: Gina Tricot // Jeans: Nelly.com // Boots: Johnny Bulls

28 december- i Danmark

Hej på er!
 
Igår hade jag en jättemysig dag med Disa och hennes familj! Vi pysslade, gjorde egna body scrub och läppglans. Vi badade också i några timmar på ett badpalats eller vad man ska kalla det! Det var jätteroligt. Jag kände mig nästan som ett barn igen som fick plaska i poolen och åka rutschkana hur mycket jag ville haha. Det var skojigt. Sedan på kvällen hade vi bokat in spa så det var vi på! Och jag måste säga att det är bland det mysigaste och skönaste jag gjort på länge! Det var såå fint där inne. Mysig belysning överrallt och det fanns sex pooler med olika temperaturer i. 34 grader, 36 grader, 38, 28 och till sist 8 grader bara. Jag trivdes helt klart bäst i de tre första poolerna haha. Sedan blev det nog lite för kallt för min smak men det var roligt att testa i alla fall. Samtidigt som vi gick runt där inne gick vi ibland bort till ett bord och plockade åt oss massa färsk frukt som vindruvor, annans och melon! Såå gott och fräscht. Nu har ni fått reda på gårdagen eftersom det inte blev någon bloggning igår! 
 
Idag är det en ny dag med nya aktiviteter! Vi har inget som är bokat nu på förmiddagen så vi ska bara ta det lugnt och göra lite vad vill. Jag och Disa funderar på att sticka ner till stranden och fota lite i det fina vädret som vi har här nu! Imorgon ska det regna så vill passa på :) Men nu ska jag klä på mig mina vänner så jag måste avsluta här. Men  vi hörs snart igen!
 
Puss & kram
 

Hej från Danmark!

Hej på er!
 
Nu har vi äntligen kommit fram till Danmark! Båtresan hit gick hyfsat bra tycker jag faktiskt. Jag brukar oftast bli illa mående och inte må bra alls. Men den här gången gick det oväntat bra så det var skönt! tog en tablett innan jag gick ombord och jag kände att det hjälpte när det ibland gungade lite smått. Så det var mycket bra!
 
Sedan vi kom hit har vi inte gjort så mycket, vi har packat upp, ätit och bara tagit det lugnt. Vi alla är trötta efter båtresan så vi har bestämt oss för att bara ta det lugnt idag och mysa i stugan. Det är jättemysigt här tycker jag! Vi bor i en fin stuga alldeles vid havet så när vi är utanför stugan, hör man vågorna jättetydligt. Jag och Disa var nere vid stranden för en stund sedan och det var verkligen vackert! Kändes lite som om jag befann mig på Long beach i Thailand haha. Samma känsla fast mycket kallare förstås. Åh nu längtar jag bara för det!
 
Hur som helst så sitter jag och Disa i vårt rum just nu och lyssnar på musik, bloggar och käkar godis! Ikväll ska vi kolla på film, äta tacos och kanske gå bort och kolla vart spat ligger! Vi ska nämligen gå på spa varje dag här så det kommer bli fett mysigt! Sedan ska vi pyssla och ja, umgås med varandra helt enkelt. Ser framemot att vara här i nästan en vecka med min fina! Kommer blir jättebra tror jag :)
 
Men nu ska jag fortsätta att umgås med Disa, vi hörs när vi hörs! Puss & kram
 
Här kommer några fina bilder från idag, enjoy!
 
Jag & Disa <3
 
Jag på stranden! ;)
 

Juldagen

Hej på er!
 
ledsen att det inte har blivit någon bloggning idag men jag har haft fullt upp med att packa. Åker ju till Danmark imorgon med min vän och hennes familj. Det var mycket som skulle packas, så jag hade verkligen ingen tid över till att sätta mig vid datorn. Men jag tror ni förstår! Hur som helst så har jag i stort sätt packat ner det viktigaste nu. Så det känns bra! Båten till danmark går hyfsat tidigt imorgon så jag bör lägga mig i tid ikväll om jag ska orka upp imorgon bitti. Kommer duscha och allt sådant ikväll så att jag slipper det imorgon!
 
Just nu gör jag inget speciellt, lyssnar på go musik och väntar på några gäster som ska komma hit alldeles strax! Det är min farbror och hans flickvän som ska äta middag med oss, så det blir nog trevligt. Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen. Men det blir nog tyvärr inget mer inlägg idag, då jag har massa saker att fixa med. Men jag ska försöka höra av mig när vi är framme imorgon, vilket är runt lunch tid skulle jag tro! Min kompis Disa har med sig sin dator tror jag så om hon är snäll så får jag säkert låna den haha.
 
Vi hörs, ha det bra sålänge!
 
Puss & kram
 
Haha glöm! Ska till Danmark :D

Lyckad julafton!

Godkväll!
 
Släkten är fortfarande här och vi sitter just nu proppmätta efter all mat och bara umgås med varandra! Vi har ätit supergod julmat, julgodis och massa god fika. kan säga att jag känner mig bra mätt nu så nu räcker det med mat på ett tag typ haha. Nej, men man blir ju så fruktansvärt mätt så det känns som att man inte får plats med något mer i magen. Sedan så blir det så mycket mat över så hela kylskåpet är fortfarande fullt. Det blir att äta julmat resten av veckan med andra ord men jag klagar inte, älskar julmat! Det är bara gott.
 
Jag ville bara höra av mig med ett kort inlägg och berätta hur min julafton har varit! Jag är jättenöjd med allt och allt har varit så lyckat och bra. Det har varit den mysigaste julafton någonsin! Jag fick massa fina saker som jag visar en annan dag. Nu ska jag fortsätta att umgås med min familj & släkt! Puss & kram <3
 
 

JULAFTONS OUTFIT

Klänning: Bikbok// halsband: Julklapp// pumps:Scorett
 
GOD JUL PÅ ER FINA LÄSARE!
Nu kommer släkten alldeles snart och då ska vi kolla på Kalle Anka! Hoppas att ni får en fin julafton med massa paket! Puss & kram <3
 

Godnatt imorgon är det julafton!

Godkväll på er!
 
Jag har spenderat kvällen i soffan med mina kära familj. Det är uppesittar kväll så vi har smakat på skinkan och kollat på TV4 Bingolotto. Programmet är ju inte slut förens midnatt så vi kommer nog sitta uppe länge och mysa. Finner inga ord till hur mycket jag älskar just den här dagen & kvällen innan julafton. Dan före dopparedan med ett finare ord haha. Åhh vad jag lääängtar tills imorgon! Är så nyfiken på mina julklappar hihi. Har önskat mig allt möjligt så det är därför jag är extra nyfiken...
 
Nu ska jag forsätta att njuuuta av denna kvällen och sedan ska jag hänga upp en strumpa vid sängkanten innan jag lägger mig! Får hoppas på att nissen kommer inatt och lägger något paket där. Detta är något jag gjort enda sedan jag var ett litet barn. Jag tycker att det är lika spännande fortfarande även fast jag är äldre nu...

Jag bara älskar den här dagen!

Hejhej!
 
Jag vet inte vad jag ska skriva för jag är så glad haha. Det är dagen innan julafton och allt är så bra. Det är hur mysigt som helst i mitt hus och det snöar ute så det bli ännu mysigare. Jag har gett julklappar till mina underbara vänner och de blev jättenöjda! Och jag fick hur fina julkappar som helst av de så jag är självklart också jättenöjd. Men nu vet jag inte vad jag ska göra för jag är så otroligt spänd på dagen imorgon! Ska få umgås med min kära släkt, äta supergod julmat, öppna julklappar, ge julklappar, sjunga julsånger och kolla på kalle anka såklart haha! Sedan så ska jag få ha på mig min fina klänning som jag köpte igår plus ett jättefint halsband som jag fick av min vän idag. Jag tror att det kommer att bli den bästa julafton någonsin! Oj, vilka höga förväntningar du har Bella... Vi får se hur det blir men jag tror att det kommer bli en lyckad dag i alla fall. Vi ska ju fira julafton hemma iår och det var väldigt längesedan vi gjorde det. Vi brukar annars vara hos mormor & morfar eller hos någon av mina morbröder! Så blir det inte iår men jag tycker mycket om att vara hemma så jag inget emot det.
 
Nu är allt i stort sätt klart inför imorgon så det är väl bara att vänta då. Det är uppsittar kväll i kväll så jag ska nog hjälpa mamma i köket. Skinkan är inne i ugnen nu och gottar till sig så att den är mumsig ikväll då vi ska provsmaka den. Hörde att mamma köpt bingolotter så hela familjen kommer antagligen sitta vid tv:n och hoppas på att någon av hos vinner haha! Vi får se hur det går med det där...
 
Men nu tänkte jag att jag skulle lägga mig och kolla på någon av "Ensam hemma" filmerna. Tycker de är så bra och man kommer framför allt i mysig julstämning! Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag, vi hörs med ett inlägg senare!
 
Puss & kram
 
P.S
Imorgon får ni "dagens julaftons outfit" <3

Två dagar kvar till julafton...

Hej på er!
 
Nu är det inte långt kvar till julafton, bara två dagar kvar. Kan inte riktigt förstå det, tiden har ju gått så otroligt snabbt! Det är liksom redan FJÄRDE advent imorgon. Känns som det var igår som det bara var första haha. Jag har haft fullt upp med så mycket saker så jag har inte hunnit njuta av julen alls nästan, och det känns ju inte så bra. Men nu är jag äntligen klar med alla julklapparna och andra småsaker så jag kan pusta ut lite i alla fall. Har varit iväg idag och gjort några ärenden som växla pengar och köpt det jag ska ha på mig på julafton osv.  Nu undrar ni säkert varför jag har växlat pengar. Och det har jag gjort för jag ska nämligen utomlands över nyår med min kompis och hennes familj. Vi ska till Danmark och det är ju inte så långt men det är ändå utomlands! Ska bli jätteroligt verkligen. Vi ska bo i mysig stuga och sedan göra lite roliga aktiviteter medan vi är där. Första gången jag inte är med mina föräldrar på nyår hehe. Men det ska säkert gå bra :)
 
Nu har jag precis fixat iordning mig klart inför middag hos min farmor. Vi åker alldeles snart så jag måste avsluta här nu! Men vi hörs imorgon då jag har några andra små planer. Ska nämligen ha en liten mini- jul med mina vänner! Ska bli spännande men mer om det imorgon.
 
Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll. Puss & kram
 
 

Julmysigt hemma hos mig

God Jul på er!
Vi har precis tagit in våran fina gran och ska snart pynta den! Tycker det är så mysigt när man precis fått in den i vardagsrummet och man känner hur det doftar gott. Nu känner jag ännu mer att det närmar sig jul på riktigt!
 

I wish...

Jeans: Lindex // Tröja: F.A.V // UGGS

Älskar att vara nyklippt!

Hejhej!
 
Min första dag på jullovet har varit jättebra! Jag har inte gjort något speciellt alls vilket bara har varit skönt. Hatar att ha massa planerat så äntligen fick jag då jag bara kunde göra det jag själv vill och känner för. Sov hyfsat länge imorse och sedan gick jag upp i lugn och ro, åt jättegod frukost, kollade på TV länge och bara myste. Sedan när jag hade vaknat ordentligt, tog jag mig en lång och varm dusch. Sedan hade jag klipptid så jag var hos frisören och fick äntligen klippt mitt slitna hår! Åh den känslan, så fräsch man känner sig. Det är allt jag gjort idag! Nu sitter jag i soffan, kollar på TV, bloggar och lyssnar på as go musik! Livet leker just nu haha. Ikväll planerar jag att ha en myskväll med mig själv. Tänkte kolla på "Love actually" för att komma i lite mer julstämning! Den filmen är ju så otroligt fin och romantisk.( Passar mig jättebra då ju hahaha) Var längesedan jag såg den nu så det ska bli myyyysigt!
 
Nu ska jag fixa med lite andra saker, vi hörs!
 
Puss & kram
 

Young and free

Hejhej!
 
Är så glad idag! Är klar med allt och nu kan jag snart äntligen gå på lov. Älskar den här känslan när man bara kan släppa allt för ett tag. Åh vad jag ska njuta. Ska fira jul med min älskade familj och nyår med vänner! Jag längtar och vad jag ser framemot det här som kommer härnäst. Saker som man planerat i månader och nu snart ska man få uppleva allt! Finner inga ord haha. Och de fina julklappar som jag köpt ska bli så roligt att få ge! Är så spänd på att se deras ansiktsuttryck. Tycker så mycket om att få göra andra glada, det är verkligen något som betyder mycket för mig. Ska inte bara få hela tiden man måste ju faktiskt ge också. Det känner jag speciellt med mina föräldrar som ställer upp så otroligt mycket för mig i ALLT. Ni har ingenaning om hur mycket de faktiskt gör för mig så jag känner samtidigt att de är värda att få någonting. Bara att man tänker på dem också.
 
Hur som helst så slutar jag skolan imorgon (överlycklig bella här) och det kommer att kännas jättekonstigt, mitt i veckan liksom. Men jag klagar absolut inte haha. Lovar att jag typ kommer springa till mitt skåp, slita ut mina saker och sedan bara springa och hoppa av glädje. Kommer även krama och pussa på mina älskade vänner haha.  Ja det ska bli spännande att se när klockan slår det där speciella klockslaget och man vet att höstterminen är slut!
 
Men mer kommer jag att berätta imorgon för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och mysa!
Bloggar imorgon eftermiddag/kväll då jag ska göra några ärenden efter skolan. Ska kolla på klänning bland annat till julafton & nyår!
 
PUSS
 

Helgen är över men snart är det jullov!

Hejhej!
 
Cecilia sov som sagt över hos mig natten till idag så jag har umgåtts med henne hela dagen idag! Hon åkte inte hem förens sent på eftermiddagen så vi hann göra mycket och det är alltid lika trevligt att vara med henne, En äkta vän är vad hon är!
 
Igår kväll hade vi lördagsmys med middag och sedan film lite senare på kvällen/natten. Vi såg The notebook för första gången! Ingen av oss hade sett men ville så hemskt gärna se den. Och helt ärligt är det nog den bästa filmen jag sett någonsin. Det var en riktig romantisk film, precis vad jag älskar! Men samtidigt var den väldigt sorglig. Det var ett speciellt parti i filmen som jag var på gränsen för att fälla några tårar. Blev så berörd och det är inte alla filmer som lyckas få mig till att bli det haha. Nej, men otroligt fin var den. Filmen är inspelad år 2004 så den är ju ganska gammal. Kan tänka mig att många av er redan sett den och det borde jag också ha gjort för längesedan. Hur kan jag ha missat något så här bra??
 
Sedan gjorde vi inte så mycket mer igårkväll. Tycker att kvällen gick så otroligt fort så jag hann knappt tänka. Men vi pratade mycket och sedan var den nog mest flum haha! Vi båda blir flummiga sent på kvällen. Vi har något gemensamt med andra ord.
 
Efter att hon åkte i eftermiddags så har jag inte gjort något speciellt alls. Har skrivit lite på min insändare som ska in på tisdag men det var inte alls mycket. Kom på ett ämne och skrev lite på inledningen, mer ville jag inte göra så får fortsätta med den imorgon och få den klar. Kollade även på The notebook igen haha! Får inte nog av den filmen. Så det är nog allt jag har gjort idag! En väldigt lugn och mysig söndag har det varit. Imorgon är det måndag igen men jag har ingen ångest för det. Slutar på onsdag redan och då får jag äntligen jullov! Åh, vad jag ska njuta :)
 
Men nu rusar tiden så snabbt att det är dags att sova! Får se hur det blir med bloggning imorgon. Kan bli lite tajt med tiden...då jag kommer behöva fixa massa saker! Men vi hörs på något sätt hoppas jag :)
 
Godnatt <3

Bildbomb

Blus: Chelsea // Pälsjacka: Nelly.com // Jeans: Weekday // Boots: Johnny Bulls // skinnhandskar: Zara
 
Hej!
 
Här kommer en bildbomb med bilder som jag och min lillasyster tog när vi var ute förut. Tyckte det blev fint med bilderna i svartvitt, vad tycker ni?
Bilderna är tagna med min älskade Canon 600d
<3
 

15:e december

Hej på er!
 
Har städat mitt rum hela förmiddagen så nu är jag helt slut! Har precis tagit en varm och skön dusch och nu håller jag på att förbereda mig för den här underbara dagen! Tänkte att jag skulle försöka ge mig ut i snövädret snart och ta några "dagens" Det var längesedan nu och jag tror att ni skulle uppskatta om jag gjorde det! Behöver ha lite snöbilder på bloggen. Sedan så kanske jag lägger upp några bilder på mitt rum nu när jag har pyntat med lite gulliga tomtar. Allt det här får jag fixa med på dagen för sedan i eftermiddag/ kväll kommer Cecilia till mig! Hon ska sova här så vi ska ha myskväll med film och sånt! Vi har bestämt båda två för att ha en pluggfri helg, då det var väldigt lääänge sedan nu! Så det kommer att kännas så skönt ;)
 
Men nu ska jag föna håret och sedan ge mig ut för att hitta ett bra ställe att fota på!
Håll utkik
 
PUSS & KRAM

Pour Que Tu M´Amies Encore - älskar låten!

Hejhej!
 
Nu är jag äntligen tillbaks på bloggen igen! Veckan är över och alla uppgifter är avklarade, CHECK! Det känns så otroligt skönt och jag är så nöjd med allt jag gjort! Igår var det Lucia och då var jag lucia för hela min skola! Modigt va? jag var nervös men det var det värt, ett minne för livet helt enkelt. Vi sjöng massa fina julsånger med stämmor så det var riktigt vackert. orkar inte berätta allt i detalj vad jag har gjort de senaste dagarna då jag inte bloggat men jag kan väl säga att jag suttit och skrivit på mitt tal i svenskan hela veckan typ. Ville att det skulle bli bra så jag la ner mycket tid på det! hade presentationen idag och det gick jääääättebra! Fick bara massa positiv feedback tillbaka av min lärare så det känns mycket bra nu efteråt när jag tänker på det! Ja, det är väl det jag har gjort samt fixat med lite andra småsaker.
 
Nu är det äntligen helg och det känns så jävla gött ska ni veta! Har längtat så mycket att jag inte finner några ord. Ska för mesta dels bara ta det lugnt i helgen och träffa en kompis! Inte alls mycket planerat och det känns as bra.
Imorgon ska ni få massa bloggning det lovar jag! Cecilia kommer hit imorgon och då kommer vi säkert gå ut och fota massa! Så det lär jag lägga upp här på bloggen. Men mer om det imorgon för nu ska jag sticka hem till Amanda en stund och ha lite tjejsnack, mys! Vi hörs imorgon mina fina <333
 
PUSS & KRAM
 

Info

Hej på er!

Vill först och främst säga att jag absolut inte glömt av bloggen eller er! Jag har helt enkelt haft fullt upp i helgen som vart och nu denna veckan innan går på jullov, är det jättemycket saker som ska bli klara! Och tyvärr så är det ju så att skolan går före så jag har ägnar mycket tid nu till all skolarbete så mycket jag bara kan så jag snart ska kunna då tid över! Men som det ser ut nu så är det väldigt stressigt! Håller på att skriva på ett informations tal som skall presenteras på fredag och jag vill att det ska bli bäst! Haha så jag lägger mycket tid på det!

Det får helt enkelt bli en kort bloggpaus för jag hinner verkligen inte med min älskade blogg just nu!
Jag är tillbaka på torsdag eller fredag så att ni vet!

PUSS


Mycket att göra idag...

Tjoo!
 
Idag har jag jättemycket som jag behöver få gjort så det blir tyvärr inte så mycket bloggning! Ska vara iväg hela dagen imorgon så kommer inte hinna göra något plugg alls då. Så det är därför som jag verkligen måste göra mycket idag!  Kommer knappt ta några pauser alls idag eftersom jag har så kort om tid. Men jag vill bara att ni ska veta om detta så att ni undrar varför!
 
Nu ska jag klä på mig och sedan sätta igång med all skit och förhoppningsvis lite senare få känna en god känsla i magen att jag fått gjort allt jag ville. Önska mig lycka till! Vi hörs kanske ikväll mina vänner. Ha en fin dag!
 
Puss & kram

Är tillbaka vänner

Hej mina vänner!
 
Nu har jag varit lite lat igen eller vad jag ska säga! Har haft varken lust eller tid till att blogga vilket är skittråkigt. Vill blogga, men just den här veckan har jag kommit hem så fruktansvärt sent. I stort sätt varje dag så jag har inte haft tid. Det har liksom bara varit äta, plugga och sedan läggdags när jag kommit hem så jag tror ni förstår!
Har även kommit in i en period då jag inte mår speciellt bra psykiskt. Vet inte vad det är eller vad det kan bero på men det är väl helt naturligt att känna så ibland. Igår var jag jättekänslig och ville bara gråta ut allt! Det gjorde jag och det kändes mycket bättre. Jag är stark som person men ibland så blir jag bara svag och mår dåligt! Det var längesedan jag var inne i en sådan här period men jag vet att det går över. Jag måste bara tänka massa positivt och kämpa. Snart är det jullov och då ska jag vila och njuta. Tror att det är ledighet jag behöver också, så att jag får hinna smälta allt!
 
Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt! Har fullt upp i helgen så det blir väl inte så mycket vila men all ledig tid jag får över, ska jag ta vara på och njuta av! Dagen imorgon ser jag framemot mycket för då ska jag, Cecilia och några andra äta på resturang och handla julklappar efter skolan! Cecilia har fyllt år så vi ska fira henne i efterskott genom att äta på resturang tillsammans! Ska bli jättemysigt och jag tror jag behöver göra något kul. Känns som det var längesedan nu så det behöver jag! Sedan så jag försöka att njuta och ta in all juligt i stan! Det är ju massa fint som satts upp! Åker i och för sig förbi allt varje dag när jag ska till skolan men det blir så stressat då. Man vill ju gå runt i lugn och ro och bara få andas och titta på allt! Ja, det ska ja göra. Och förhoppningsvis kanske kameran åker med imorgon så att jag kan fånga fina kort på mina tjejer och allt annat i omgivningen!
 
Nu känner jag att jag börjar bli riktigt trött. Ska fixa iordning mig och sedan lägga mig i min mysiga säng! Jag hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en lika bra dag imorgon!
 
Vi hörs
Puss & kram
 

3:e december

Hejsan, hejsan!
 
Idag har jag haft en as go dag. Älskar verkligen måndagar! Vet inte vad det är,men de är bara så bra.Börjar sent varannan måndag och då har jag två lektioner och sedan är dagen slut! Historia på förmiddagen och sedan idrott. Idag hade jag historia prov så då räknar jag det inte som en lektion riktigt eftersom man bara sitter och skriver hur länge man vill typ. På idrotten hade vi någon rörlighet sak. Det var tio stationer där det fanns olika slags övningar. Jag är inte speciellt vig eller rörlig så det gick väl inte så jättebra haha! Men det var roligt ändå att få testa sig lite.
 
Sedan nu på eftermiddagen/kvällen övade jag koreografi med Felix som jag ska uppträda med på söndag! Det går jättebra nu tycker jag och allt börjar sätta sig riktigt bra tycker jag, vi lär oss in allt snabbt med andra ord! Vi vet ju hur vi ska göra och sånt så vi finslippade mest på inlevelsen idag! Jätteroligt ska det bli. Ser verkligen framemot söndag nu, då man äntligen får visa upp allt som man jobbat och slitit för! Nu ska jag fortsätta att träna mycket på sången hemma bara så det blir riktigt bra!
 
Imorgon är det tisdag och det är ingen dag som jag tycker är så bra i skolan,för jag börjar jäääätetidigt och måste gå upp as tidigt för att hinna till skolan! Usch, kommer vara trött hela dagen imorgon som jag alltid är på tisdagar. Jaja, that´s life! Man får bita ihop och kämpa, så är livet ibland! Men nu ska jag hoppa i duschen så att jag slipper göra det imorgon bitti! Sedan ska jag lägga fram vad jag ska ha på mig imorgon, alltid lika svårt att bestämma nämligen...
 
Vi hörs!
 
Puss & kram
 
<3

Haft en lyckad lördag

Godkväll!
 
Sitter och tar ett glas julmust med mig själv och njuter av det lilla av lördagen som är kvar. Har fått gjort mycket idag så jag känner mig nöjd. Hade väl inte skadat om jag pluggat mer. Men dels har jag valt att lägga min lediga tid på andra saker och dels så har jag inte mått så bra idag tyvärr. Har varit trött och kännt illamående som liksom kommit och gått om man säger så, haha? Typ "nu mår jag illa, nu vill jag spy" Sedan har det gått över och så bah "nej, jag behövde inte spy. Och sedan har det gått runt så ungefär. Väldigt frustrerande och jobbigt med andra ord!
Men jag har haft en hyfsat bra dag ändå! Låg i soffan i någon timma och kollade på en jättebra film.
Den var rolig och också romantisk. Skulle kunna se den om och om igen!
 
Nu har jag precis målat mina naglar i en fin färg så nu känns de fräscha! Ska faktiskt borsta tänderna nu och sedan lägga mig! Vill inte lägga mig försent för då är jag trött hela dagen imorgon och måndag...
Imorgon måste jag vara pigg. För att jag ska plugga och sedan på eftermiddagen ska jag hem till bästa mormor & morfar på adventsmiddag! Älskar mormors mat! Bästa som finns att äta där tycker jag. Är så mysigt och framför allt får jag sådan julkänsla. Det är en tradition vi har att åka till mormor & morfar just på första advent så det skulle kännas jättekonstigt för mig och min familj om det inte skulle vara så längre!
 
Vi hörs
 
Puss & kram
 
 
 

1:a december

Hejhej!
 
Kollade ni på första avsnittet av julkalendern imorse? Det gjorde faktiskt jag! Trodde inte alls att jag skulle vakna så tidigt men det gjorde jag. Hörde mamma & syster i trappan så jag tror de väckte mig på sätt och vis. Det lilla man har sätt av julkalendern så tycker jag att den verkar vara riktigt bra! Så jag ser framemot att fortsätta kolla ända fram till jul! Spännande. Känner mig som ett litet barn som fortfarande kollar på julkalendern men man kan aldrig bli för gammal! Det hör till julen tycker jag och man får julkänsla.
 
Idag har jag inga speciella planer. Ska hålla mig hemma och fixa massa inför första advent! Hela förmiddagen har jag hjälpt mamma med att sätta upp allt fint! Fast har inte satt upp något i mitt rum ännu för jag funderar på att köpa ett par nya stjärnor! Får se hur det blir. Sedan har vi städat massor så att det ska vara fint och fräscht om man säger så haha. Det ända som jag tycker fattas nu i huset är att få känna doften av nybakade lussekatter! Åh så otroligt gott det är! Vi har alla ingredienser hemma och vi har planerat att baka idag men det är inte säkert att vi hinner med det då vi fixar med andra saker. Men blir det inte idag så blir det imorgon!
 
Skulle behöva plugga idag också men jag mår inte så bra ännu, är fortfarande väldigt förkyld och behöver vila. Så jobbigt för jag har prov på måndag...Aja, får se hur det blir med den fronten. Kanske att det blir lite senare i eftermiddag, inte nu på dagen i alla fall.
 
Men nu ska jag fortsätta att lyssna på julmusik & njuta av allt mysigt! Vi hörs senare då det kommer upp bilder på resultatet i mitt rum!
 
Puss
 
Så mysigt med jul på liseberg!
Vet inte när jag var där sist när det var vinter. Men i år måste jag dit för att få massor av julkänsla! Mamma & pappa vill också så det blir förhoppningsvis av iår!

RSS 2.0