Julkalendern imorgon!

Hej på er!
 
Jag vill börja med att be om ursäkt för sämst uppdatering! Men jag började känna mig dålig i början på veckan och sedan när onsdagen kom så hade jag blivit sjuk. Åkte på en kraftig förkyldning med halsont och allt...Inte alls trevligt. Så jag stannade hemma från skolan i onsdags & torsdags för att vila mig. Har verkligen inte orkat blogga eller sätta mig vid någon dator så jag bestämde mig för att det fick vänta tills jag började känna mig bättre. Och nu är det fredag och jag mår bättre! Men min förkyldning är långt ifrån över ännu så jag måste ta det lugnt känner jag.
 
Men nu är jag i alla fall tillbaka och försöker göra så gott jag kan med allt så ni vet!
 
Imorgon är det 1:a december, kan ni fatta det?! Det kan jag verkligen inte göra. Det är helt sick vad det har gott fort allting! 2012 är snart förbi och det blir början på ett helt nytt år bara alldeles, alldeles snar! Undra hur 2013 kommer bli? Jag hoppas självklart på ett bra år med nya saker som dyker upp, trevliga och varför inte kanske någon romantisk förändring? haha! Inte vet jag...kan hända precis vad som helst ;)
 
Hur som helst så ska jag baka lussekatter med min mamma och syster imorgon! Vi ska också sätta upp adventsljusstakar och mysiga stjärnor i våra fönster. Jag älskar det för det blir så mysigt och vilken julkänsla man  får! Inte nog med det så börjar ju första avsnittet av julkalendern imorgon bitti! Tror inte att jag kommer vakna så tidigt imorgon men i så fall får jag väl se det på kvällen i repris. Men mysigast är ju faktiskt att krypa upp i soffan på morgonen och se det! Eller vad tycker ni? Jag får se hur det blir!
 
Men nu ska jag sova så att jag är hyfsat pigg imorgon då jag ska baka och julpynta & allt!
Puss & godnatt <3

Sång och koreografi

Hejhej!
 
Jag är ledsen för att det inte blev någon bloggning imorse men jag var tvungen att göra iordning mig och åka iväg på ett ärende. Det hade faktiskt med sången att göra! Som sagt så ska jag vara med på en julkonsert så jag var iväg och träffade en koreograf samt den person som jag ska sjunga en duett med. Med koreografen så gick vi igenom hur vi ska röra oss på scenen tillsammans. En väldigt viktig del med andra ord, då man inte vill stå helt stilla på scenen och ja, ni vet. Men hur som helt så gick allt strålande tycker jag! Det är väl alltid lite stelt i början innan alla rörelser är på plats och sådant! Men nu känner jag mig taggad och tror det kommer riktigt bra det här!
 
Just nu sitter jag och käkar nudlar och funderar på vad jag ska göra när jag är klar. Ska jag plugga eller bara ligga i soffan och kolla vad som är på TV. Ja...det är den stora frågan! Ska upp till gymmet lite senare i eftermiddag med Amanda och köra ett hårt pass så det taggar jag hårt haha. Jaja, får se vad jag gör. Känner ju absolut inte för att plugga men det blir väl att jag sätter mig en liten stund i alla fall :)
 
Ha det gött och njut så mycket ni bara kan av det lilla av denna dag som är kvar! Imorgon är det skola igen haha. Nej nu ska jag inte göra så att ni får söndags ångest för det är bara jobbigt...
 
PUSS
 

3 älsklingar

De här ringarna köpte jag inne på Gina tricot igår!
Visst är de fina?
Det var 20 % på alla smycken så jag kunde inte låta bli att köpa ett par! Älskar att de har olika färger för då kan ju matcha till olika outfits!

Plugg, plugg, plugg...

Hej igen!
 
Nu har jag suttit och pluggat ett tag och jag är jättetrött nu. Har fått gjort lite matte och spanska men nu orkar jag typ inte göra mer idag! För det är så otroligt långtråkigt så jag bara inte vet var jag ska ta vägen haha. Och välja att plugga på en lördag gör det inte direkt enklare... Men jag har i alla fall bestämt mig för att kämpa lite till, för jag vet att jag mår bra när jag hunnit få gjort mycket. Kommer väl sitta någon timma till eller nåt och sedan ska jag göra annat har jag bestämt! Kanske att jag ägnar lite tid åt bloggen... Jag får se helt enkelt!
 
Men som sagt så ska jag kämpa lite till...
 

Good friends are like stars. You don´t always see them, but you know they´re always there.

Hejhej!
 
Hade en jättemysig kväll igår med Cecilia! Först var vi i stan och fikade på ett jättemysigt café och så kollade vi massa affärer och sånt. Sedan lite senare på eftermiddagen/kvällen, tog vi bussen hem till henne. Vi stannade i centrum och köpte med oss lite gott! Vi bestämde oss för att vara nyttiga så vi köpte grönsaker, jordgubbar och lite andra godsaker som dipp och sånt. Och så kollade vi på TV och bara umgicks med varandra! Hade en jättebra kväll verkligen. Cecilia är verkligen en sådan himla bra vän! Jag är så innerligt tacksam att jag har träffat henne och att vi blivit vänner. Kan prata om allt med henne! <3 Riktig vänskap.
 
Idag har jag inget speciellt planerat. Behöver plugga massor så jag lär få sitta med det hela dagen! Har verkligen jättemycket till nästa vecka så det är lite tråkigt... Men det är väl lika bra att få det överstökat så jag kan få en ledig kväll i alla fall!
 
Vi hörs senare när jag tagit en paus eller nåt.
 
Puss & kram
 
Haha!
 

Dagens

Jacka: Zara // tröja: Hollister // Jeans: Weekday // boots: Scorett


Fika i stan

Hej på er!
 
Vaknade mycket senare än vad jag trodde idag! Men det måste ha varit pågrund av träningen som jag var så trött. Körde ju faktiskt ett riktigt hårt spinnings pass på gymmet igår med pulsklocka och allt! Har nog aldrig varit så svettig som jag var efteråt haha. Men  det känns jätteskönt idag men jag lär väl piggna till lite mer snart!  Är ledig idag så jag kan ta det lugnt. Har lite planer framåt eftermiddagen då jag ska in till stan en sväng och fika med Cecilia! Vi ska gå till ett jättemysigt ställe där vi både inte hade varit tror jag, så får hoppas att det blir mysigt! Sedan är planerna att jag ska hänga med hem till henne! Vi ska köpa med oss lite gott och så ska vi kolla på film hemma oss henne och sånt! Det bir nog en bra fredag tror jag.
 
Nu ska jag kolla på TV en stund innan jag hoppar in i duschen och gör mig iordning. Ni får ha en toppen dag och kanske att jag lägger upp en outfit bild senare, får se för ibland har det hunnit att bli mörkt innan! Men håll utkik i alla fall :)
 
PUSS
 

Gymmet nästa

Kom hem för en stund sedan och har precis fått i mig lite mat! Ska alldeles strax hoppa i träningskläderna och dra mig till gymmet (duktigt jao). Har bokat in mig på ett pass så nu taggar jag till tusen! Tränade i tisdags också så nu känner jag att det är dags igen! Älskar att träna vilket ni nog har förstått nu haha. Men jag har liksom mål med min träning och det är att få bättre kondition, må bra och kanske en lite snyggare kropp...
 
Sedan när jag kommer hem, ska jag bara ta det lugnt. Kolla på TV och kanske att jag senare lägger mig och kollar på någon bra film! Jag får se...kan ju i princip göra vad jag vill för jag har ju studiedag imorgon!!! Älskar min skola, den är bääst!
 
Men nu måste jag byta om, önska mig lycka till älsklingar!
 
Puss & kram
 

Bra dag

Hej på er!

Jag är just nu väldigt trött så ska sova strax! Men först ville jag bara berätta för er kort om hur min dag har varit. Jag är ledsen att texten blir så liten nu men det är för att jag mobilbloggar, vilket jag egentligen hatar att göra! Men nu får det gå ändå för jag orkar inte sätta mig vid datorn...

Min dag har varit helt okej. Har varit lite trött men så är det ibland. Hade kör på eftermiddagen också vilket var skoj! Vi övar för fullt inför uppträdanden som
vi ska ha så småningom och det är många texter & stämmor som ska sitta! Ja, sedan har jag väl inte gjort så mycket annat. När jag kom hem hade det hunnit bli kolsvart verkligen så jag la mig i soffan framför TV och myste bara!

Imorgon har jag sovmorgon vilket är så skönt att ha! Sedan så är det helg redan för mig imorgon, då jag har studiedag på fredag!!!!!!!!!! Så otroligt skönt skall ni veta! Ska sova ut som bara den och sedan håller jag och Cecilia på att planera att vi ska träffas och sånt! Mer info om det kommer, jag lovar!

Men nu ska jag sova. Godnatt!

Puss & kram


Önskelista del 2

Här kommer andra och sista delen av vad jag önskar mig julen 2012!
1. Stativ till min kamera
2. Namnhalsband i silver
3. Hårprodukter från Björn Axén
4. Nagellack från essie
:)

Fixa massa saker

Hejhej!
 
Jag är hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har inte riktigt orkat sitta vid datorn. Har istället spenderat tid med min kära familj och vänner! Igår gjorde jag inte så mycket, pluggade massa matte på dagen och sedan på kvällen träffade jag Amanda. Idag har jag varit på kalas hos min lilla kusin Edwin som fyller 2 år! Kom hem för en liten stund sedan så har inte hunnit göra så mycket förutom att ha ätit middag. Och nu vet jag inte vad jag ska göra har egentligen massor som jag skulle kunna börja med men känner mig så tankspridd på något sätt som gör att jag ändå inte vet vad jag har för något haha. Tänkte i alla fall börja med att boka in mig på några pass inför veckan. Känner att min träningsvärk gått bort nu typ, så känner mig riktigt taggad på att köra hårt på gymmet igen!
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni känner er hyfsat redo för en helt ny skolvecka som börjar imorgon!
Själv känner jag mig redo men lite söndagsångest har jag allt!
 
Vi hörs mina fina!
 
Puss & kram
 
 

You can´t start the next chapter of your life, if you keep reading the last one.

Hej bästa läsare!
 
Nu är det äntligen fredag och det är dags för ledighet igen! Har haft en helt okej skolvecka med inte så mycket plugg vilket har varit otroligt skönt och behövligt. Det är bara bra när man inte har massa saker varje vecka för då hinner man återhämta sig på något sätt. Nästa vecka blir det lite mycket att göra igen men inte så värst ändå! Det är bara läxor när jag tänker efter så inga prov eller inlämningar i alla fall, skönt!
 
Men hur som helst så ska inte jag prata om sådana tråkigheter när det är helg! Istället så vill ni nog veta vad jag har för planer ikväll, eller? egentligen hade jag inte planerat men det ändrades för bara en liten stund sedan! Ska nämligen vara med goaste Disa ikväll ! När hon har kommit hem ska vi dra till ICA och köpa oss lite gotti saker. Bara nyttigheter ska vi köpa, MASSA frukt. Och så ska vi göra en stor fruktsallad! Sedan får vi se vad vi mer hittar på, hoppas på att vi ser någon bra film och bara tar det lugnt på den här efterlängtade fredag...
 
Nu ska jag kolla på TV, vi hörs!
 
Puss & kram
 
 
 

When nothing goes right... go left

Hejhej!
 
Kom hem från gymmet för en liten stund sedan och nu har jag precis duschat och fixat lite saker. Jag och Amanda tränade cirkel pass i 30 min vilket var sjuuuukt jobbigt! Omg, finner inga ord till hur tufft det var. Mina ben och armar bara skakade efteråt och Amanda kunde knappt gå haha. Men det var såå värt det! Mår så otroligt bra nu och vill bara träna ännu mer! Ni skulle ha sett mig efteråt, var längesedan jag blev så svettig. Men som sagt det var värt det och jag tänker fortsätta med de passen för jag känner att de är riktigt bra!
 
Nu ska jag snart äntligen få krypa ner i min säng och sova! Men först ska jag läsa lite i svenska boken och förbereda lite andra saker inför morgondagen! Fredag imorgon ju, as gatt :)
 
Puss & kram
 
Drömkropp...!

When I first saw you I fell in love and you smiled because you knew

Hej på er!
 
Här har det varit usel uppdatering igen av några olika orsaker men nu är jag tillbaka på banan igen! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit helt okej faktiskt. Började dagen med att gå på Bio med min kära klass, vi såg någon film som hette The help. Filmen var riktigt bra tycker jag, fast för sorglig för min del. Var nära på att börja lipa om man säger så haha! Och det är mycket ovanligt hos mig. Men det var i alla fall en jättefin film och den handla lite om att man ska våga vara den man är och stå upp för saker och ting i livet. Saker som jag själv tycker är livsviktiga!
 
Sedan när bion var slut hade vi en riktigt lång och skön rast så jag och två andra tjejer stack till Condeco och drack te haha! Nej, men det var riktigt mysigt och vi pratade om allt möjligt intressant. Älskar mina vänner, de är helt klart bäst! Efter Condeco besöket var dagen självklart inte slut. Vi hade nämligen engelska lektion också fast den lektionen gick snabbt så det var skönt!
 
Ja, nu har ni fått veta lite om hur min dag har sett ut! Inte i detalj men på ett ungefär om man säger så! Imorgon är det redan torsdag vilket är så skönt för det betyder att det är fredag nästa dag, wehoo!! Har kulturdag imorgon också så har typ inga vanliga lektionen, as gatt och härlig sovmorgon på det! Kan nog inte bli bättre än så, älskar min skola! <3
 
Men nu ska jag krypa under täcket och sova!
Godnatt fina läsare
 
 

VAR BARA TVUNGEN ATT SKRIVA AV MIG

Hej alla!
 
Träningen gick jättebra! Sprang först på löpbandet i cirka 25 min och sedan blev det ett cirkel pass med Amanda & Linn. Träningen ver riktigt tufft och jag kände verkligen i min kropp att det verkligen var dags för träning! Är glad att jag inte stannade hemma och latade mig framför TV:n istället, haha. Det är är lätt att det blir så istället.
 
Cirkel pass hade jag som sagt aldrig testat förut men nu har jag gjort det och jag tyckte det var jättebra! Jag tyckte om variationen med maskinerna. Fick testa alla möjliga så det var bra. Men jag kände mig lite efterbliven i mellan åt, då jag inte visste hur de fungerade haha. Men nu kan jag de förhoppningsvis efter första gången.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. Har duschat och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Ska upp jättetidigt imorgon...(orkar intee) så jag tänkte att det skulle vara bra om jag fick mycket sömn. Vet annars hur det blir när jag tränat. Är jättetrött då och sedan orkar jag inte upp på morgonen. Ögonen liksom demostrerar emot haha.
 
Jaja, vi hörs imorgon finisar!
 
Godnatt <3

Gårdagens

Blus: Bikbok // Jeans: Nelly.com

Till gymmet

Nu har jag hoppat i träningskläderna och ska strax dra mig till gymmet! Ska bli gött att träna! Har bokat in mig på ett pass nämligen cirkel. Det är första gången som jag testar det passet så det blir spännande! Får hoppas på att det är bra. Ska träna med Amanda och Linn! Alltid roligt med lite sällskap liksom :)

Men nu ska jag äta upp min macka och sedan fixa lite andra saker innan jag går!
Hoppas att ni haft en bra dag mina vänner, vi hörs!

Puss & kram


Favoriterna just nu:

1. Hårspray- Schwarszkopf ( got 2b)
2: Värme-spray (scandinavian formula Sf)
3: Handkräm ( Premier by Dead sea premier)
 
Här är 3 produkter som jag använder mycket och som är mina favoriter just nu!
Hårsprayen har jag använt ett tag och tycker att den funkar jättebra. Sanningen är egentligen att jag inte använder den så ofta. Men när jag ska vara fin eller bara att jag har en avancerad frisyr eller liknade, så använder jag den flitigt! Värmesprayen ni ser på bilden köpte min mamma för bara några dagar sedan. Ville testa något nytt och jag tycker den är jättebra! Jag fönar mitt hår ganska mycket vilket inte är bra egentligen men då är det ju bra att ha något rikigt bra som skyddar ens hår! Sedan älskar jag den just för att den luktar SÅ gott!  Håret luktar så fräscht och det känns som att man precis kommit från frisören haha.
Handkrämen är också en klar favorit och den använder jag regelbundet för att mina händer blir alltid så torra vid den här årstiden. Den är bra på det sättet att man inte behöver ta så mycket och heller inte så ofta för händerna blir lena länge, så det är riktigt bra!

Grattis på farsdag!

Grattis på farsdag världens bästa pappa!
Tack för att du alltid ställer upp, jag älskar dig!
 
Idag är det farsdag och jag ska fira min pappa hela dagen! Imorse fick han ett litet paket av oss andra i familjen och en super smarrig frukost såklart! Sedan så kommer det lite gäster i eftermiddag som är bjudna på middag hos oss, så just nu håller vi på att förbereda för fullt här hemma så att det ska bli så bra som möjligt! Jag har städat mitt rum och hela övervåningen och fixat massa saker. Mamma har bakat god kaka med hallon & choklad så det doftar gott i hela huset. Så det blir nog en jättemysig söndag tror jag!
 
Men nu måste jag hjälpa till med allt.
Ha en riktigt mysig farsdag!
 
Puss & kram
 
 

Designen klar!

Hej igen!
 
Som ni förhoppningsvis ser så är min design klar! Min vän Disa har hjälpt mig och vi har suttit och skypat under tiden. Vet inte hur lång tid detta tog med nästan två timmar skulle vi båda nog säga. Vi har diskuterat om vilka bilder jag skulle ha och hur allt det skulle se ut osv! Finns ju mängder mer saker att välja mellan. Men tillslut så ble det bra och jag känner mig mer än bara nöjd haha! Tack så innerligt mycket för hjälpen bästa Disa, älskar dig!
 
Nu ska jag ta något litet att äta, blev så hungrig helt plötsligt. Och sedan får jag se vad jag ska göra innan det är dags att sova...Kanske tar bilder till morgondagens inlägg!
 
Blir inga mer inlägg kväll i alla fall, så jag säger godnatt till mina underbara läsare och hoppas att ni tycker om den nya designen här på bloggen!
 
PUSS

Fixar design

Just nu håller jag på att fixa min design så det är lite rörigt här på bloggen nu!
Lite senare ikväll kommer designen förhoppningsvis vara klar och då kommer ni att få se resultatet. Jag är så trött på min gamla design just nu så det ska bli skönt med en förändring. Den kommer bli mycket höstig med nya fräsha bilder som är ganska nytagna! Ja, ni får se helt enkelt
 
Hörs snart

Dagens

Jacka: Zara // Blus: Odd Molly // Jeans: Nelly.com // Boots: Johanssons
 
Såhär har jag sett ut idag.
Inte den bästa och snyggaste bilden precis men det får duga!
 
Har varit iväg och gjort ärenden i stort sätt hela dagen med La familia. Köpte en ny TV så nu håller vi på för fullt att testa massa saker med den. Jag själv hade inte planerat att köpa något men kom i alla fall hem med en liten elektronik apparat haha! Nämligen en högtalare till min älskade Iphone. Jag kände att jag ville ha något som jag kunde spela all bra musik på och samtidigt få riktigt bra ljud! Jag visste inte först vilken jag skulle välja att köpa. Men jag hittade den här och tyckte det var ett lagom pris. Hade såklart ingen aning om hur ljudet skulle vara. Men när jag kom hem och testade den så var det bara helt grymt! Vill inte stänga av den nu typ haha.
 
 
 
 

Hej lördag!

Det är lördag och det känns så otroligt skönt att få vara ledig! Hade ju som sagt planer på att träna idag men tyvärr så blir det inte så för min del. Har någon infektion i kroppen känner jag så jag mår bara dåligt om jag tar ut mig. Sedan är jag väldigt trött också, så jag känner att det är dags för en lugn lördag bara. Ska  iväg en snabbis om en stund med mamma och göra lite ärenden inför imorgon. Men annars ska jag bara slappa, ligga i soffan och kolla på film typ och kanske göra lite roliga inlägg åt er.
 
Ska försöka ta en "dagens" också om det är någon som orkar hjälpa mig med det idag haha. Brukar inte alltid vara så populärt det där... Men vi får se hur det blir. Håll utkik i alla fall!
 
PUSS
 
 
 
 
 

Känslan när det är fredag...

Hejhejhej! Här har ni en mycket glad & lycklig Bella haha. Skolveckan är slut och det är äntligen dags för ledighet. Jag har haft en riktigt tuff vecka med mycket plugg. Prov, inlämningar och en redovisning. Men nu är det över och jag kan stryka det och gå vidare. Denna helgen kommer det inte bli något plugg alls har jag bestämt. Har inget till nästa vecka typ så jag kan i alla fall ta det lugnt i helgen och så. Har faktiskt lite planer inför helgen så det blir nog bra. Morgondagen planeras fortfarande men förhoppningsvis ska jag träna med Amanda på gymmet. Vi ska boka in oss på två pass och träna så att svetten bara sprutar! haha, är så taggad. Tränade igår förresten och jag mår ju så fantastiskt bra efteråt så jag bara längtar efter att få träna igen! Men jag kan inte träna varje dag för det mår inte min lilla kropp bra av, måste vila lite också! Sedan på söndag är det ju farsdag och då ska jag fira min älskade  pappa, som är världens bästa pappa och som betyder så enormt mycket för mig! Ska äta middag hemma med min familj, mormor & morfar och min farfar! Blir nog jättemysigt tror jag och vi ska bjuda på god mat. Och min pappa ska få en liten present...Ja, men nu ska jag inte säga något mer, så att jag avslöjar något för det är väldigt lätt gjort haha...
 
Kvällens planer planeras fortfarande...Vet inte riktigt hur det blir ännu. Men jag väntar och ser var kvällen tar mig. Får hoppas på att det blir en bra kväll i alla fall!
 
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen innan min mamma kommer hem och ska laga mat! Sedan kommer Disis hit snart och så ska vi måla våra naglar! myyys
 
Ha en bra fredagskväll mina vänner!
 
PUSS

YOU WERE BORN BECAUSE YOU´RE GOING TO BE IMPORTANT TO SOMEBODY SOMEDAY

 
Hej på er!
 
Är så otroligt trött så jag vill bara sova nu! Men jag kände för att göra ett litet blogginlägg innan och höra av mig till er. Idag har jag haft en vanlig fast väldigt bra dag i skolan. Fick tillbaka några prov och inlämningar som gick super bra! Så jag mår jättebra just nu haha. Ahh älskar den lättnaden när man får tillbaka ett prov eller något liknande, och så gick det hur bra som helst. Nästan bättre än man tänkt sig själ ibland...
 
Jag slutade vid 3 tiden och då stack jag och Cecilia till hemköp och köpte med oss lite gott! Sedan gick vi faktiskt tillbaka till skolan igen och satte oss i biblioteket och pluggade! Erkänn bra? eget intiativ var det! Satt där i alla fall ett tag och sedan när jag skulle åka hem var det nästan kolsvart ute... haha, det är jag inte riktigt van vid. Och sedan kom jag äntligen hem till min älskade hem och då tände jag massa mysiga ljus och pluggade yttligare lite.
Så nu är jag trött och känner det är dags att sova! Imorgon planerar jag att åka till skolan lite tidigare och plugga lite innan mina lektioner börjar. Tror det skulle vara en bra idé att göra någon gång då och då när jag känner att det är mycket som skall göras. Torsdag har jag NO-prov och spanska redovisning och fredag historia läxa. Kanske inte låter mycket men det ska ju finnas tid till det det också hehe. Men det löser jag!
 
Nu säger jag godnatt från en trött och sliten Bella! haha. Önskar er en fortsatt bra och mysig kväll.
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

Kalas

Godmorgon!
 
Sovit gott?
 
Jag vaknade för stund sedan och nu sitter jag i soffan och myser! Kan inte förstå att jag redan ska till skolan imorgon. Lovet har gått så fruktansvärt fort så jag har knappt kunnat njuta av det haha. Men jag har hunnit med mycket grejer som velat i alla fall.
 
Hur som helst är det söndag och jag har planer för dagen. Ska iväg på kalas hos mina kusiner som fyller år! Det ser jag framemot, alltid trevligt med att gå på kalas. Så jag ska nog börja fixa mig strax. Äta frukost, duscha, klä på mig, måla naglarna och lite sådant!
 
Men först ska jag kolla lite på TV.
Ha en bra dag!
 
PUSS

ÖNSKELISTA DEL 1

Här kommer en del 1 på vad jag önskar mig julen 2012! Vet att det kanske är lite tidigt ännu men jag hade inget annat för mig så jag tyckte det var en rolig grej att göra. Hoppas ni också tyckte det!
1. Odd molly blus
2. Yankee Candle ljus
3. Neccesär från Marc Jacobs

3:e november

Har suttit bakom min dator hela dagen och skrivit på min uppsats! Är jättetrött i mina ögon nu och borde egentligen slita mig härifrån och göra något annat för en stund. Men nej! jag ger mig inte för nu ska denna tråkiga uppsats bli klar någongång. Har inte speciellt mycket kvar nu, ska bara skriva klart ett stycke ungefär och sedan finslipa allt.
 
Som sagt tycker jag inte om att skriva uppsats för det är bara inte min grej! Känner att jag är bra på andra saker och som jag hellre gör. Men det hör till skolan och det är tyvärr inget som jag bara kan strunta i och sopa under mattan. Man får helt enkelt bita ihop och göra så gott man kan med det och sedan får man se vart det hamnar!
Vet inte den blev så bra men jag tror det haha! Svårt att säga själv. Jag känner att jag är mer nöjd med vissa stycken än andra om man säger så.
 
Ville bara bara höra av mig och säga vad jag gör! När jag är klar här ska jag äta lördagsmiddag med min familj och sedan blir det nog en lugn kväll i soffan!
 
Vi hörs senare
PUSS

NEW

KÄRLEK

Hej november!

Hej!
 
Nu har jag precis gjort mig ordning och är redo att åka! Ska iväg och bowla med min kära familj och sedan får vi se vad vi mer hittar på! Men nu måste jag gå, önskar er en bra dag!
 
 
 
 
PUSS

RSS 2.0