curly hair


En helt okej onsdag

Åh vad det var skönt att få komma hem idag, eller det är det varje dag efter en heldag i skolan haha. Men idag kändes det extra härligt när jag kom innanför dörren och slängde av mig väskan. HEM LJUVA HEM! Den känslan är fantastisk.
Började 08.00 idag vilket är sjukt segt. Tycker verkligen inte om när väckarklockan ringer kl 06.00 och man ska upp för att hinna göra sig iordning innan bussen går vid 07.30.. Det är alldeles för tidigt enligt mig att ta bussen vid den tiden på morgonen.. 
Nej, jag kommer helt enkelt inte igång ordentligt och när jag sedan slutar för dagen är jag svintrött :/ ogillar verkligen! Men, men finns inget att göra åt den saken. Har det ju inte så varje dag iaf, väldigt tur om ni frågar mig.

Annars då? Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit helt okej, underbart väder idag! Träffade Disa på lunchrasten och tog en fika på Condeco i solen, så mysigt! Älskar att fika <3
Sedan slutade jag ganska tidigt och mötte upp Amanda för att sedan åka hem tillsammans. Påvägen hem svängde vi förbi ICA och köpte lite gott mellis! Bra avslut på denna onsdag <3

Nu ska jag alldeles strax äta middag och sedan blir det lugnt ikväll, kanske en promenix i skogen med mamma om jag inte är för trött.

PUSS



Blue sky

Hej på er! Vaknade upp till en helt fantastiskt fin morgon idag. Blå himmel och sol, äntligen! Jag kokade mig en kopp te för en stund sedan och har sedan dess bara tagit det lugnt i soffan. Det är min lediga dag idag så därför har jag all tid i världen att bara få "vakna" i lugn och ro innan jag kickar igång dagen. Ska alldeles strax sätta på ett avsnitt av GG och sedan behöver jag dammsuga mitt rum idag osv. Får bli en liten mys/fixar dag tror jag! Önskar er en underbar dag i det fina vädret!, om jag inte redan hade tränat igår så hade jag helt klart gett mig ut på en löprunda nu. Inte tvekat en sekund på det men idag är det vilodag från träningen för min del. Puss

Inspiration this week



bilder: Weheartit 

American Vintage


Fick en t-shirt från American Vintage av min goa faster! Väldigt mjuk & skön att ha på sig. Tack tack <3

23:e augusti

Heej på er!
Vaknade sent denna lördag och tror det är omställningen nu när skolan och vardagen kört igång igen. Men jag fick en skön sovmorgon vilket var väldigt behövligt. Har precis ätit en sen frukost och kikat på lite höstkollektioner på nätet. Aaaah vad mycket snyggt det finns, blir lite smått galen haha.

Hur som helst så är det lördag och jag har en hel del att ta itu med idag. Mitt rum behöver städas rejält och ska även bädda rent. Jag ska även ta mig en dusch och testa ett nytt silverschampo som jag köpte för ett bra tag sedan men inte testat ännu (mitt hår börjar tappa sin färg..) min hud behöver fräschas till och även naglarna behöver fixas. Haha aa det kommer ta ett tag det här. Men det får bli en sådan fixa-med-mig-själv dag idag, inte fel det heller.

Puss & kram <3




Cozy morning


Morning!
Vaknade för en stund sedan och har precis fått i mig en smarrig frukost. Färskpressad apelsinjuice och yoghurt med müsli, äpple, krossade linfrön och kanel! Väldigt gott.
Idag är det onsdag och imorgon är det skolstart. Börjar 3:an vilket är heelt sjukt och ofattbart. Min gymnasietid är snart över, herregud.. 
Minns första dagen på gymnasiet, så rädd och liten man kände sig och vad mycket nytt det var för en. Glömmer aldrig den dagen.. 
Jag tror att det kommer bli ett roligt & spännande sista år, hoppas jag iaf. Så mycket man har att se framemot som händer i slutet också, Bal & studenten. Men det dröjer ett tag tills dess men på min resa dit ska jag njuta och göra mitt bästa i skolan! 

Idag ska jag städa, ta det lugnt, blogga & förbereda mig mentalt inför skolstarten.
Hoppas ni får en fin dag, puss & kram <3

Endless love



Bilder från Weheartit

- A love so big, so strong, it never dies, never fades, never loses it's electricity. The kind of love you fight for.

Det här är den mest romantiska & finaste film jag någonsin sett. Den slår ALLA andra romantiska filmer som jag sett tidigare och jag har sett många, tror mig. Den handlar om två ungdomar som blir djupt förälskade och som kämpar & gör allt för att få vara med varandra. Det är äkta kärlek det.
Har ni inte sett filmen så gör det nu! Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna <3


Inspo

Bilder från Weheartit 


August 18



Två bilder från tidigare idag då jag mötte upp Amanda i stan och lunchade!
Åt den goda klassiska ceasarsalladen på EH, Gott gott! Sedan gick vi runt och kollade lite osv. En mysig dag helt enkelt! 
Gick upp väldigt tidigt imorse så är redigt trött nu.. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen <3
Hoppas ni haft en fin dag

Tips på nyttigt snacks: Mörk choklad & granatäpple


Saturdayyy

Hejhej!
Idag är jag på extra gott humör för bästis kommer hem från Spanien! Saknat henne så mycket <3 jag har gjort mig iordning och om en liten stund ska jag åka in till flygplatsen och möta henne där! 
Hoppas ni har en fin dag, puss & kram



Pink roses & H&M catalog

Godkväll! Kikat lite i H&M:s höstkatalog idag. Tycker det är spännande att kolla in höstens nyheter, då jag fullkomligt älskar höstmodet! Dock är jag inte redo att lämna sommaren ännu så det känns fortfarande lite "tidigt" att kolla på hur jag ska klä mig i höst då.. Men jag kan inte hindra mig själv, tycker det är mysigt att bläddra bland alla kläder och sätta små kryss på sådant som jag skulle vilja ha hehe.

Godmorgon


Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit som en prinsessa inatt, fått en skön sömn hela natten med andra ord. Brukar alltid sova extra bra när jag tränat dagen innan. Som igårkväll när jag ute på en lång löprunda! Så härligt. Jag har satt upp mål med min träning nu som jag ska klara och det känns riktigt bra. Jag är så peppad på att springa några dagar i veckan nu och förbättra min kondition, tid och allt! Hösten närmar sig och det är min favorit årstid när det kommer till att träna ute. jag älskar att hoppa i joggingskorna och ge mig ut i den lagom kalla och friska luften. Min höst ska alltså bestå av mycket träning och god, hälsosam vardagskost!

Nu ska jag göra mig en stor frukost och se ett avsnitt av GG. 
Önskar er en härlig dag finisar <3

Snabbt & enkelt recept på ugnspannkaka


New

När jag var inne i stan igår, hittade jag den här underbara väska på Åhléns. Jag var i stort behov av en ny väska nu när skolan börjar snart så blev så glad! Älskar att den är beige och inte svart.. så vanligt med svarta väskor. Jag är hur som helst supernöjd med mitt köp och längtar tills jag ska börja använda den!

Fina, underbara sommar

S
Sommaren börjar gå mot sitt slut för den här gången och det känns väldigt tråkigt men jag har haft en fantastiskt underbar sommar! Vädret har varit på topp och jag har gjort en del saker. Satte ihop ett litet collage med bilder men jag kan säga att det är lååångt ifrån alla bilder som tagits den här sommaren men här ovan kan ni iaf se några bilder! Min sommar har varit väldigt avkopplande och lugn och det var precis så som jag ville ha den. Jag har försökt njuta varenda sekund av sommarlovet och det har varit så underbart! När livet är härligt då mår man bara så jävla bra. Kära sommar, jag kommer sakna dig så mycket <33 Mår som bäst den här årstiden, det gör ont i hjärtat att det snart är slut.. Men jag hoppas att vi får en fin o mysig höst också.

Beautiful sea


Pink dream


RSS 2.0