Myskväll!

Hej på er!
Ledsen för dålig uppdatering men nu är jag tillbaka!
Fredag idag och det är sååå härligt, njuter! Varit en mycket jobbig vecka om ni frågar mig, usch..
Hur som helst så kommer min vän Madeleine hit alldeles strax och då ska vi laga en god middag tillsammans, myys! Sedan ska vi kolla på premiären av Let's Dance som börjar ikväll med lite gottigt, myys
Kommer säkert bli en superbra kväll!
Önskar er en fortsatt fin fredag!
PUSS



Lovika vantar

Min mormor hade stickat ett par Lovika vantar till mig som jag fick idag, visst är de fina? Jag älskar dom, så varma! Passar perfekt nu när jag ska iväg och åka skidor <3

26:e februari


Onsdag idag och jag har precis ätit upp min frukost! Ska fixa iordning mig och sedan åka till mormor & morfar och träffa de en stund <3

Hoppas ni har en fin onsdag
Puss & kram

Snart..


I Sälen kommer jag dricka mängder med varm choklad, gå härliga promenader i snön och på kvällarna värma mig i stugan framför en tänd brasa. Ska bli såå mysigt, vill åka nu nu hehe


Hård träning

Hejhej!
Kom hem från gymmet för en liten stund sedan och sitter just nu och häller i mig vatten. Körde Power i 55 min och kan knappt röra min kropp haha. Det var första gången jag testade detta pass och jag kommer helt klart fortsätta med det, en ny favorit helt klart!

Resten av den här söndagen ska jag vila och plugga massor inför ett prov.
Önskar er en fin kväll, nu ska jag äta middag, såå hungrig 
PUSS






Lördagskväll

Godkväll!
Myser i soffan och kollar lite på melodifestivalen just nu men funderar på att sätta på en film istället och äta lite gott <333
Hoppas att ni har haft en bra dag! Min dag har varit väldigt lugn och har bara bestått av en massa plugg! 
Önskar er fin lördagskväll

Det närmar sig.. Om åtta dagar drar jag till Sälen! Ska bli så otroligt skönt att bara få komma bort från allt


Morning!


Precis ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen och fixa mig! Lördag idag och jag måste plugga ganska mycket. Men det känns faktiskt helt okej med tanke på att det är regnar ute..

Får se vad jag mer hittar på idag, vill önska er en fin lördag <3

21.2.14



Hejsan på er!
Hoppas allt är bra med er, själv mår jag fint! Lite fredagstrött bara men jag klagar inte för det är äntligen helg <3
Ikväll ska jag ha myskväll med mammi, vi ska äta en god middag med räkor och massa annat gott! Ska bli supermysigt.

Jag vill önska er en fortsatt härlig fredag och trevlig helg, puss

Önskelista vår/sommar 2014


Jag längtar som en galning till de varma årstiderna! Det står många gobitar på min önskelista och här kommer ett litet smakprov:
•Ett par Vita bootcut
•En rosa Triangl bikini
•Ett par balla Nike Air Max

20.2.14

Godkväll finisar
Pluggar matematik just nu och har gjort i drygt en timme! Provet är imorgon och det känns helt okej, jag ska göra mitt absolut bästa så att jag får godkänt. Det är ganska svåra saker vi håller på med nu så det gäller att plugga mycket..

Men bortsett från matten så har jag haft en helt ok dag, gillar inte torsdagar i skolan för dagen är så lång och jag är alltid helt slut när jag kommer hem, värsta dagen på veckan med andra ord. Men jag ska verkligen inte klaga för det är ju faktiskt fredag imorgon, åh underbaaaart! <3
Min helg kommer bestå av en hel del plugg men också träning och myyys

Nu ska jag strax avsluta här och göra mig en mumsig fruktsallad, puss på er 





Skön onsdag


Hejsan på er!
Sitter och pluggar matte just nu och det går ganska bra, har prov på fredag och det är mycket som jag måste kunna! Känns så underbart att jag har mina lediga onsdagar då jag kan plugga i lugn o ro när jag har mycket i skolan, det blir inte lika stressigt!

Men nu ska jag fortsätta här, ville bara kika in och hoppas att ni har en fin dag mina läsare, puss & kram <3

Helt slut i kroppen..

Godkväll på er!
Oj vilken dag det varit, slutade inte så värst sent idag men dagen har ändå kännts stressig på något sätt. Tror det är vädret som påverkar.. Regnade hela dagen idag ju, blä!

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sedan stack jag till gymmet så det är därför det blir så sen bloggning nu.. Hann inte förut. Hur som helst så körde jag dubbelpass idag och det var riktigt tufft men jag kämpade hårt och mjölksyran bara sprutade. Känslan efter hård träning är obeskrivlig och jag vill bara köra mer och mer!
Men nu är det dags för vila och SÖMN! Är så tröööött. Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga massor inför två kommande prov.

Godnatt & sov gott <3




February 17



Så här har jag sett ut idag!

Back to school tomorrow

Godkväll!
Har haft ett bra avslut på helgen och lovet. Det har regnat hela dagen idag så jag har bara tagit det lugnt faktiskt. Kollat på OS, myst i soffan, läst bloggar, fixat naglarna osv. Imorgon är det tillbaka till skolan igen och det känns ganska bra. Lite segt är det såklart efter att ha haft ett härligt februarilov utan massa måsten, Sköna sovmorgnar osv.
Kommer sakna..
Men jag är väldigt nöjd med
mitt lov! Hunnit med mycket roligheter så det är bra <3
Går bara ett litet tag i skolan och sedan åker jag på en härlig skidsemester med familjen, längtar sååå! Älskar att ha något att se framemot.

Nu ska jag fixa med det sista innan morgondagen och se till så att jag inte glömmer något viktigt!
Godnatt <3





Balen 2012




När jag gick ut nian gjorde jag den här fina håruppsättningen hos en frisör! Kommer ihåg hur nöjd jag var. Helt sjukt hur fort tiden går..
Vad tycker ni om håruppsättningen?<3

Sunday funday


Bild lånad från Disas blogg
Love u <3

Hej på er goingar!
Vaknade ganska tidigt imorse och gick upp och åt en god frukost med familjen. Nu tar jag det lugnt i soffan och kollar på OS, så spännande! 
Idag är det söndag och jag ska inte göra så mycket. Ska försöka skriva klart mitt CV och sedan sticker jag till gymmet ikväll! Blir att köra så länge jag orkar på crosstrainern och sedan en stund på rodd och avslutningsvis lite styrka.
Såå peppad!

Hoppas ni får en bra dag <3

Nya, vackra tulpaner till mitt rum


Åh jag älskar tulpaner! Det är en av mina favorit blommor, tycker de är så fina att ställa i en vas på bordet. Finns i alla möjliga vackra färger! 

Gårkvällen med mina girls



God förmiddag!
Sovit ut riktigt ordentligt den här lördagsmorgonen vilket var behövligt då jag är trött från igårkväll. Mina girls, Disa & Amanda var hos mig igår och så firade vi alla hjärtans dag tillsammans. Det var supermysigt och lyckat, vi åt massor av godsaker som jordgubbar, drack cola, åt chips och dipp!

Idag är det då lördag och jag har inga planer för dagen! 
Hoppas ni får en fin dag <3

HAPPY VALENTINE'S DAY


Alla hjärtans dag! <3

Ville bara säga godmorgon till er och önska en fin alla hjärtans dag!
Många kramar till er

Looking forward to summer


Har spännande planer på gång i sommar som jag verkligen ser framemot, iiiiiihhh <333

Torsdag


God eftermiddag
Känner mig trött idag från träningen igår så har inte gjort så mycket. Ligger i soffan och myser och kollar på OS och har precis fått i mig lite Keso med banan & nötter, gottgott!

Har gjort ganska mycket de senaste dagarna så det blir en lugn torsdag helt enkelt. Funderar på att sätta på någon film strax <3

Hoppas ni har en fin dag

Det här var gott




Materiell lycka





Hej på er!
Hoppas allt är bra med er?
Jag mår toppen! Har varit i stan idag (igen haha) och kikat runt lite tillsammans med mamma och syrran. Fick köpt mina nya älsklingar som ni ser ovan och även en jättefin sjal som kommer passa perfekt till våren men även nu också!

Ikväll har jag planerat att ha myskväll med min syster. Vi ska kolla på någon film och äta lite gott som vi köpte med oss påvägen hem förut <3

PUSS

Hallon, banan & kiwi smoothie!





Mysig dag på stan med min fina



Hejsan!
Kom precis hem från stan där jag har tillbringat hela dagen tillsammans med Madeleine. Vi har ätit lunch, promenerat omkring, kollat i butiker. Jag testade bland annat ett par jättesnygga svarta stövlar som jag kanske ska köpa imorgon ;)) vi fikade också med varsin smarrig chailatte. Har varit så kallt idag så det var gott med en varm dryck i handen.

Nu kopplar jag av i soffan och skall alldeles strax äta middag. Hoppas ni har haft en fin dag <3

CAKE POPS













Soft blanket


Älskar den här doften från Yankee Candle! Doftar ljuvligt i hela rummet <3

Grå söndag



Hej på er
Grå himmel och regn idag..
Jag har inga planer för den här dagen, ska bara vara hemma och mysa hela den här dagen. Har börjat kolla om en serie så jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på den tänkte jag. Sedan lite senare ska jag baka med min syster, kanske att jag lägger upp några smarriga bilder på det <3

Kommer även upp ett litet inlägg på vad jag köpte igår.
Hoppas ni har en bra söndag

Favoriter just nu




Bästa dagen på länge!


God eftermiddag!
 Har verkligen haft en otroligt mysig lördag tillsammans med min bästa mormor <33
Vi var inne tidigt i stan och kollade runt i affärer. Jag fick köpt en jättefin tunika och ett doftljus från Yankee Candle! Vi åt också en suuupergod lunch på Spice! 
Thai mat, LOVE

Efter stan åkte vi hem och fikade och hade det mysigt. Har skrattat mycket idag så jag är på toppenhumör, härligt haha. 
Tack mormor för en riktigt bra dag! 
Får vi göra om snart igen! <3

Kom precis hem och ska ta det lugnt en stund innan jag hjälper mamma med middagen

PUSS



Uppe tidigt



Godmorgon på er!
Ställde klockan och gick upp tidigt denna lördagsmorgon! Har duschat och tagit på mig dagens klädsel och skall alldeles strax åka iväg till mormor & morfar! Ser framemot en hel dag på stan. Verkar som att det kommer bli riktigt fint väder idag också, skönt att slippa det äckliga regnet som var igår!

Nej nu ska jag äta frukost, önskar er en fin dag!
Puss & kram

ÄNTLIGEN FEBRUARILOV

Godkväll på er mina änglar
Jag är så galet lycklig just nu för det är helg och lov, kan det bli bättre?! Ska bli så jäkla underbart med en hel vecka ledighet!!! Känner på mig att det kommer bli ett jättebra lov. Ska träffa och umgås med fina vännerna men också bara ta det lugnt utan några måsten, LOVE <3

Imorgon är planen att gå upp tidigt och åka till mormor & morfar och umgås med dem hela dagen i stan! Ska kolla runt i affärer och luncha, myys!

Hoppas ni har haft en helt underbar fredag och att ni får en fortsatt mysig kväll! själv tar jag det bara lugnt och smaskar i mig choklad, hihi

PUSS
I need summer!


Apelsin, kiwi & banan


Mumsig kvällsmat <3

Wednesday breakfast



• Idag åt jag - Rostat bröd, grapefrukt och flingor med banan! Mmm

MY DREAM






Wanties right now

* Svarta höga Johnny Bulls * Läppbalsam ifrån märket "Eos" * Någon ny snygg kudde till min soffa! Skulle gärna vilja ha en ifrån "GANT" som jag kollat på.

february 4


LÄNGTAR!!


Sportlov! - Om endast 4 dagar har jag lov och det betyder en veckas ledighet, så otroligt härligt! Jag kommer umgås mycket med vänner och vila upp mig ordentligt!

Sommarlov 2014- Längtar så obeskrivligt mycket till sommaren!! Varma och ljusa sommarkvällar vid havet med vännerna eller hemma på altanen. Doften av nyklippt gräs, all den goda maten som grillat kött. Heldagar ute på havet med båten, mysiga lässtunder. Solblekt hår osv osv. Jag fullkomligt älskar sommaren! Förra var riktgt lyckad och det ska denna också bli!

Min 18- årsdag! - Om 108 dagar fyller lilla jag 18 år! Myndig och allt, kan inte fatta, men herregud vad jag längtar!! Ska bli så otroligt spännande och läskigt på samma gång haha. Ett större ansvar helt enkelt men det ska nog gå alldeles utmärkt. Det är verkligen inte långt kvar tills dess, det är våren vi alla går och väntar på och det betyder också att min födelsedag närmar sig mer och mer <333

Sälen- om ca en månad sticker jag till Sälen och det ska bli riktigt kul! Sist jag var på skidsemester var jag väldigt liten och minns knappt haha!  Men jag ser verkligen framemot att åka! Bo i mysig stuga, gå långa promenader i snön, fotografera fina utsikter, dricka varm choklad, äta goda middagar och framförallt få lite sol i ansiktet!



Tröööött..



Herregud så fort den här söndagen har gått.. Känner mig verkligen inte redo för att gå till skolan redan imorgon, bläää

Men jag har haft en väldigt bra helg så det känns bra! 
Övningskörningen gick riktigt bra idag  och det är alltid lika kul att sitta bakom ratten tycker jag!
Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Somnade en stund i soffan för jag var så trött och det är jag fortfarande. Men jag har prov i veckan så jag tvingar mig att plugga lite också. Får sova mer sedan haha.

Hoppas ni haft en mysig söndag

Övningsköra

Godmorgon fina ni!!
Hoppas ni sovit gott? Idag är det söndag och mina planer är att övningsköra och plugga ganska mycket!
Om en stund kommer min farfar och hämtar mig och så ska jag övningsköra lite med honom. Det var väldigt längesedan sist så jag måste verkligen ta tag i detta om jag ska kunna ta körkort efter sommarn i alla fall. För innan blir nog lite stressigt.

Önskar er en skön söndag!
Pusss
Jag & fina Madeleine igårkväll! <3


Lördagens klädsel




Första februari

Hej mina änglar
Hoppas allt är bra med er? Jag njuter av   att det är helg och äntligen lite ledighet! Idag är lördag och jag har roliga planer för dagen. I eftermiddag ska jag åka in till stan och möta upp Madeleine på hennes jobb och hjälpa henne osv. Senare ska vi möta upp två tjejer i klassen och äta middag tillsammans! Ska bli jättetrevligt <3 

Men innan dess har jag lite saker att fixa med! Hoppas ni får en riktigt bra dag

Puss & kram



RSS 2.0