Kvällens

Ska på tjejmiddag hos Amanda ikväll och såhär kommer jag se ut! Klänning: JC | skärp: Italien | klocka: Ur & penn


Steker

Ligger på min altan och steker i solen, underbart! Börjar känna mig lite smått hungrig så ska nog ta mig något att äta strax. Hoppas att ni har en bra dag, min är toppen! Skriver mer sen <3


Bilder från dagen

Ett collage med bilder från idag när vi var ute på havet med våran motorbåt!
På bilden ser ni mig & min vän Amanda! <3

Bilder från dagen

Ett collage med bilder från idag när vi var ute på havet med våran motorbåt!
På bilden ser ni mig & min vän Amanda! <3

Bilder från dagen

Ett collage med bilder från idag när vi var ute på havet med våran motorbåt!
På bilden ser ni mig & min vän Amanda! <3

Bilder från dagen

Ett collage med bilder från idag när vi var ute på havet med våran motorbåt!
På bilden ser ni mig & min vän Amanda! <3

Bilder från dagen

Ett collage med bilder från idag när vi var ute på havet med våran motorbåt!
På bilden ser ni mig & min vän Amanda! <3

Bilder från Strömstad

Hej goingar! Nu är jag hemma från en övernattning i Strömstad! Hade det bra där men tyvärr så var inte vädret som vi tänkt oss, kan säga att det var knallblå himmel när vi åkte hemifrån igår men så såg man att det blev bara sämre och sämre ju närmare vi kom Strömstad. Det var riktigt tråkigt och så när vi vaknade i våran stuga imorse så var det helt plötsligt helt okej väder men så hörde vi av kompisar till oss att det var jätteskönt och varmt ute på havet hemma, så vi bestämde oss för att åka hem istället och gå ut med våran motorbåt! Det kändes verkligen rätt att vi åkte hem, är ingen direkt campare hahaha! Här kommer i alla fall några bilder från Strömstad, inte de bästa men det får gå!


Strömstad

Hej på er! Nu sticker jag alldeles strax till Strömstad. Ville bara säga att det blir nog ingen bloggning när jag är där men självklart kommer jag ta massa bilder som jag sedan lägger upp här på bloggen! Ha det gött sålänge! Puss & kram


Vädret gör mig tokig!

Godmorgon! Vaknade alldeles nyss och nu ligger jag i min säng och gör egentligen ingenting för jag känner att mitt humör inte är på topp, speciellt inte när man kollar ut genom fönstret och mötts av mycket vind, molnigt, ingen sol, ingen värme! Alltså vad är det här för sommar!? Det har ju inte kommit in ett enda högtryck ännu typ! Jag vill sola, åka ut med båten och bara kunna få njuta av att det är sommar men det går inte, jag får njuta av min ledighet istället. Så nu har jag fått skrivit av mig min ilska lite grann, haha! Ska hur som helst titta på några avsnitt av Sex and The city innan jag ska fixa ordning och sedan ge mig iväg och fixa lite ärenden! Ha en bra dag! <3


Gårdagens

Byxdress: Thailand

Vacker utsikt

Hej på er! Är iväg hos ett par kompisar till familjen så det är därför det inte blivit någon bloggning. Det blir ett litet kort inlägg nu men sedan bloggar jag inte förrän jag är hemma imorgon igen! Har det jättemysig här, deras hus ligger precis vid havet så det är en helt fantastisk utsikt från altanen! Ni får ha det så bra, vi hörs imorgon Godnatt & sovgott! ❤


Fantastisk dag!

Hej på er!
 
Här kommer det upp ett litet collage på vad jag har gjort idag!
Jag har umgåtts med min kusin Alice i två dagar och vi har haft det så roligt! får mig alltid ett gott
skratt när jag är med henne, hahaha! men hur som helst så var vi nere vid havet en stund för att sola och bada. Men det blåste lite för mycket så vi sket i o bada och istället bestämde oss för att fotografera varandra vid varma klippor. Vet inte hur många kort det blev men ganska så många! ni får några stycken här och så kanske att jag lägger upp fler ;)
Enjoy!

Mys

Har det jättemysigt med kusinerna! Vi har ätit tre rätters middag med allt möjligt gott! Och nu sitter vi och myser med godis, chips & dricka.


Bilder från igår

Hej! Slänger in två bilder på mig och min vän Sofia igår när vi låg och solade!


The truth is, I love you

Långklänning: Raglady | Halsband: DIDDI
 
 

Ingen uppdatering

Hej! Det blev ingen bloggning idag i överhuvudtaget och det var för att jag inte hann med det idag bara. Vaknade ganska sent och sedan skulle jag träffa en kompis. Men bilder från idag kommer upp imorgon samt " gårdagens och dagens klädsel" Imorgon ska jag till gymmet tidigt så måste sova nu men vi hörs imorgon! Godnatt


Dagens klädsel

Klänning: Zara | Skor: Palladium | Armband: Italien
 
Hej på er!
Nu har jag lite bråttom, ska iväg med min familj och göra lite ärenden. Jag är tillbaka i eftermiddag, vi hörs då för
nu måste jag rusa!
 
Puss & kram

Godmorgon

Vaknade upp till en härlig morgon precis och nu ligger jag i mn säng och kollar på några avsnitt av Sex and The city. Tycker det är så mysigt när man precis vaknat att få ligga kvar i sängen en stund till och kolla på bra serier!
Men nu ska jag fortsätta kolla här innan jag ska äta frukost och fixa iordning mig inför denna dagen.
 
Skriver senare! <3

En lyckad dag

Godkväll på er!
 
Ligger i min säng och myser och förrän en liten stund sedan kollade jag på några avsnitt av Sex and The City men  kände jag att mina ögon nästan inte orkade hålla sig uppe så jag stängde av och bestämde mig för göra något annat. Känner mig dock väldigt trött, gick nämligen inte och la mig förrän ganska så sent igår så det vore bra om jag gick och la mig strax så att jag inte vaknar vid lunchtid imorgon som jag gjort de senaste dagarna som varit. Jag är en person som verkligen tycker om att vara ledig och ha sovmorgon men jag tycker inte om att sova länge som till kl 12, nej usch då har jag nästan sovit bort hela dagen känner jag då haha! men sovmorgon för mig är när man sover till kl 10 och sedan kan äta god frukost i lugn och ro. vaknar jag kl 12 eller något liknande så känner jag bara stress, att jag MÅSTE äta frukost nu ingenting annat för annars går hela dagen. Jag tycker också mycket om att titta lite på TV innan jag äter frukost. Men imorgon ska jag vakna lagom tidigt och känna mig hyfsat pigg, lägga mig i soffan och kolla lite och sedan göra mig en god frukost!
 
Nej, nu ska tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och sedan mysa ner i min säng och sova!
 
Vi hörs imorgon, godnatt & sov gott <3
 
 
 

Dagens

Linne: H&M | Shorts: Bikbok | Skärp: ? | Halsband: Glitter

Sol & blåsigt

Hej!
Idag är vädret lite bättre det är sol men det blåser storm typ, ahh orkar inte! vill ha 25 grader varmt så att man kan åka ut med båten, ligga hemma på altanen och sola men det kan man inte göra nu och det är så himla trist! vet inte vad jag vill göra, är så otroligt shoppingsugen så känner bara för att åka in till stan och shoppa loss! eller sätta mig på ett flyg ner till något varmt land. Jaja, vi får se vad som händer.
 
Skriver senare!
 
 
 Såhär ser jag ut idag!
Linne: H&M | Shorts: Gina Tricot
 
 
 

Words can't bring me down

Tröja: Bikbok | shorts: Gina Tricot | armband: från Milano (present) | nagellack: Mavala

Biff & färskpotatis

Hejhej!
Har precis ätit middag och nu sitter jag mätt som jag är och bara tar det lugnt. Har varit med Disa hela dagen och vi ska förhoppningsvis träffas snart igen och fortsätta umgås och sånt mys! Jag var lite lat imorse så orkade inte blogga och sedan var det väll vädret som gjorde mig på lite dåligt humör också men så blir det ibland, man vill ju kunna ligga ute på sin altan och sola och bara ha det gööt! men det sägs ju att värmen kommer man får bara stå ut lite till.
 
Hur som helst lyckades jag ta en outfit bild idag när det väl var uppehåll så det kommer upp en någon gång under kvällen, så håll utkik mina vänner!
 
Detta åt jag till middag idag!  biff, färskpotatis, bruschetta, mango och en klick med bearnaise sås, mums!

Nya underkläder

 
Köpte tre par trosor och ett sött nattlinne idag när jag var iväg. Visst är de fina? Allt är ifrån Lindex

Dagens

 
 
Blus: Tessie   Byxa: Zara   Halsband: Sisters   Klocka: Ur & Penn

Ärenden

Hej på er!
 
Nu är jag klar och redo för den här dagen! Är lite besviken på vädret då jag trodde att vädret skulle vara bra idag. Hade tänkt ta på mig shorts och linne och vara ute mycket men så blev det ju icke haha! vaknade av ett trök väder och kände väl så sådär för att hitta på något, vill snarare ligga kvar i min renbäddade säng och bara mysa med någon film eller nåt. Men istället tog jag på mig kläder för väder och försöker göra denna dagen bra ändå oavsett vädret!
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan ge mig iväg, vi hörs när jag är hemma igen då ni får dagens klädsel och sånt!
 
Ha det bra! <3

Blåbär & plättar

Hejhej!
 
Just nu sitter jag i soffan och myser, känner mig ganska trött efter denna dagen så behöver verkligen ta det lite lugnt! Min dag har varit bra, var som sagt hemma hos Disa och umgicks med henne ett tag. Vi plockade massa mumsiga blåbär i en skog bakom hennes hus, fanns jättemycket där så det var bara att plocka och äta haha!
 
När vi hade plockat tillräckligt många undrade vi vad vi skulle göra med dem. Men vi bestämde oss för att steka plättar till lunch och äta dem med blåbär på. Det smakade supergott men också väldigt mättande! sedan gjorde vi inte så mycket mer än att sitta vid datorn, lyssna på musik och prata.
 
Nu ska jag titta på film och mysa! vi hörs imorgon, godnatt <3
 
 
 

Dagens

Linne: Kappahl   Shorts: Gina tricot   Stövlar: Disas

Hänga med en vän

Hej på er!
 
Nu har jag sminkat mig, klätt på mig dagens klädsel och är redo för denna dagen! ska hem till min älskade vän Disa nu, umgås med henne mycket för snart åker hon iväg på semester! vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kommer alltid på något skoj! jag bloggar mer hos henne sedan då jag vet mer om hur dagen kommer att se ut!
 
Vi hörs lite senare!
 
Puss & kram

Varmt välkommen!

Hej & välkommen till min nya blogg! Jag kände för en ny och fräsch start här på blogg.se och ett nytt namn! Jag har bloggat här på blogg.se innan men bytte till blogger! men nu är jag här igen! Hoppas ni kommer stannar kvar här på bloggen och följer mitt liv i text och bilder! Ha det riktigt bra!
 

RSS 2.0