Sista dagen i november

Oj vilken dag det har varit! Har haft en riktigt bra dag men har verkligen haft fullt upp! Storstädat rummet och hela huset, tvättat golv och ställt fram adventsljusstakar och hängt upp fina adventsstjärnor i fönstren. Det har tagit tid men vad fint och mysigt det blir när allt är på plats! Kan helt ärligt inte förstå att det är advent imorgon.. helt galet hur fort 2013 har gått. Tycker inte alls att det var längesedan det var jul och nyår men det är ju faktiskt snart ett år sedan. Ja, åren bara springer iväg så det är viktigt att ta vara på tiden och leva i nuet. Varje dag och varje år som går blir till vårt förflutna och det får vi aldrig tillbaka igen. Tänk på det <3 Hur som helst så har inte min lördag bara bestått utav massa städning och förberedelser inför advent. Jag har också varit ute i skogen på Power walk i två timmar (!!) Det var inte dåligt kämpat om jag får säga det själv. Det var riktigt skönt och behövligt att få komma ut och röra på sig och få rensa ur huvudet lite. Känns jätteskönt nu efteråt att kunna sätta sig i soffan och känna att man gjort något bra utav dagen som sin kropp och sitt psyke mår bra av!

MYSIG FREDAGSKVÄLL

Firade mina föräldrars bröllopsdag med god middag! Har haft en riktigt mysig kväll men nu säger jag god natt & sov gott! Ska göra massor av saker imorgon plus träna och då vill jag vara pigg!

Det närmar sig advent..

Bästa dagen på hela veckan är äntligen här! Min skoldag var ovanligt kort, hade bara en lektion och den var slut strax innan 11 på förmiddagen. Så grymt härligt! Efter skolan hämtade mamma upp mig och så åkte vi och gjorde några ärenden. Handlade massor av god mat nu inför adventshelgen bland annat! åååh ska bli så mysigt. Jag vill sätta upp allt julpynt nu med det samma! Men tomtarna får vänta ett litet tag till innan jag ställer fram dem.. Det är ju inte jul riktigt ännu men veckorna bara rusar iväg så snart är vi där! Ikväll blir det lugnt för min del! Ska plocka iordning och förbereda lite i rummet innan mina fina adventsstjärnor sätts upp osv. För att få lite julstämning så tänkte jag kolla på någon mysig julfilm ikväll och även äta min första lussekatt för i år <33 Önskar er en fortsatt mysig fredag!

En bra torsdag!

Hej mina fina!
Det har varit en riktigt bra dag! Började tidigt och skulle gått sen dag fast vi fick sluta två timmar tidigare vilket var så otroligt härligt! Hade Book talk i engelskan sista lektionen och det gick faktiskt bra! Jag var jätte nervös innan och gick runt och oroade mig men när det väl var gjort så var det faktiskt inte så farligt. Skönt att det är över nu och att jag kan stryka det från min "att-göra-lista-innan-jullovet"! 

Påvägen hem efter skolan gick jag hem till Amandisen en stund och umgicks lite med henne! Vi gjorde inte så mycket men det var mys! <33

Har inte gjort så mycket den här torsdagskvällen. Monterade upp mitt nya nattduksbord förut, jag är super nöjd!! <33

Nej, nu ska jag äta lite kvällsfika och sedan sova!

Kyss 
I miss summer 2013..<3



PANNKAKOR, SYLT & APELSINKLYFTOR

<3

November 26


HEEJ!
Hoppas ni mår bra! Jag mår toppen för jag är ledig idag, jippi! Tog en skön sovmorgon och nu tänkte jag sätta igång med lite plugg. Har redovisning på torsdag så jag måste bli klar med lite saker och förbereda inför det.
Kommer tyvärr inte bli så bra uppdatering idag men jag skriver när jag har tid! Ha en fin dag, pussss <3


MÅNDAG



<3 

Hejhej!
Då var det måndag igen, ny vecka med nya starka tag! Jag är ledig både imorgon och på onsdag vilket är helt underbart!  Ska ta det lugnt och plugga ganska mycket. Behöver all tid jag kan få så jag hinner göra klart alla uppgifter nu innan jul och allt annat som man ska hinna med! Men det ska nog gå bra.

Ikväll kommer Amanda hit och så ska vi umgås och kolla på PH tillsammans. Vi har inte träffats på väldigt länge så det blir mysigt att bara träffas och prata lite
<3
Hoppas ni har haft en bra dag i det fina vädret! Kram kram

SUNDAY

Hej!
Tog en lång och skön sovmorgon denna söndag, så härligt! Åt en sen frukost och nu ska jag strax sätta igång med lite hemmasysslor. Storstäda rummet och plocka iordning osv. Blir en lugn dag idag! Kanske att jag tar mig ut i det fina vädret också :)
Hur som helst så önskar jag er en underbar dag!
Kram på er

Cold, cozy nights, warm blankets, & hot chocolate- Can't wait for winter & Christmas






BELIEVE IN YOURSELF

Härligt med lördag och helg! Jag har inte gjort så mycket än så länge denna dag, bara tagit det lugnt och vilat. Känner mig inte helt hundra ännu. Hoppas förskyldningen vill ger sig snart. Är trött på att vila nu haha. Jaja det får ta sin tid helt enkelt. Ska hur som helst sticka till affären med mamma strax. Kan vara skönt att komma ut och andas in lite frisk luft! Ska köpa lite gott till ikväll då jag ska ha myskväll. Hoppas ni har en riktigt fin dag fina ni, kram på er <3
Åh vad det ska bli mysigt med jul & vinter <3

Inspireras av Shabby Chic

Inredning är något som jag tycker är så otroligt roligt och spännande! Speciellt när man har ett stort projekt att göra om sitt rum.. Jag har många idéer i huvudet och jag vet precis hur jag vill ha det. Jag har lagt märke till att jag lockas till gammaldags stil. Märket " Shabby Chic" är en stor inspirationskälla, SÅ himmelskt vackert!

Dinner

Yummi!

Idag är det fredag och jag är glad!

Hej sötisar!
Idag var jag i skolan och det gick bra! Orkade hela dagen trots min förkylning, så skönt. Känner mig bättre så jag är gladis <3 kom hem för en stund sedan och kollar på tv just nu och bara slappar. Ska äta middag snart med la familia! Sedan blir det lugnt ikväll.

Har inte så mycket planer denna helgen förutom att jag ska på barnkalas sedan får jag se vad jag hittar på!

Hoppas dagen har varit bra! <33
TTYL
Pöööss




Apelsinklyftor


Stannade hemma från skolan idag, känner att jag har något i kroppen så mår inte bra :( typiskt när jag har så mycket i skolan.. Aja det finns inget att göra förutom att vila ordentligt.

Hoppas ni har en bra dag mina läsare <3

Några bilder från i lördags

Jag och morfar <33

Lugn söndag

Hellu! Jag har verkligen haft en riktigt grym helg! igår var det mammas födelsedagsfest vilket blev så otroligt lyckat! åh! Så himla underbara människor det var så kom, både släkt och vänner. Allt för min älskade mamma <3 Det bjöds på god mat, fika och livemusik hela kvällen (!!) Och jag var en av de som uppträdde live hihi. Jag sjöng "Utan dina andetag" av Kent. Jag rörde folk till tårar och folk berömde mig under hela kvällen. Det värmer i hjärtat, tack så mycket underbara ni <3 Den här söndagen har jag inte gjort så mycket. Det har varit lugnt. suttit med ett skolarbete som tillslut blev klart, äntligen! Ska fixa lite till med det och sedan plocka fram dammsugaren och köra en städning i rummet. Kan behövas! Men först och främst ska jag kolla igenom alla bilder och förhoppningsvis kommer det upp några här på bloggen ;) Kram / Isabella

Äntligen helg!

Godkväll på er finisar!
Oj vad det har varit mycket denna vecka.. Är helt slut! Men så underbart jäkla skönt att den är över! Efter skolan hjälpte jag mamma och några andra med lite saker inför hennes födelsedagsfest imorgon. Ska bli SÅ roligt att få vara med! Wohoo fest haha <33
Hur som helst så åt jag en mumsig fredagsmiddag efteråt och var även tvungen att skriva klart och skicka in en uppgift vi hade i medieproduktion. Lite trök var det att sitta med det men nu är det gjort i alla fall och det känns göttt.

Just nu kollar jag på fotbollen på tv och bara slappar, hoppas ni har en fin fredagskväll!!
Imorgon hänger kameran med så tänkte ta massa bilder och lägga här på bloggen ;)))

Pöss


STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!

GRATTIS älskade mamma på din 40-årsdag! Hoppas du får en underbar dag bästa du! Jag älskar dig, puss & kram <33

Måndaaaag

Hejhej! Måndag igen då.. aja skönt att den är över i alla fall! Min dag har varit bra, hade bara en lektion och sedan gick vi på bio med klassen! Filmen var två timmar lång och den var inte bra så det blev väldigt segt att sitta stilla så länge. Men hellre det än att ha lektioner. Vi slutade mycket tidigare på grund av det så kom hem någorlunda tidigt från skolan för en gång skull xp Just nu sitter jag med massa skolarbeten som jag försöker skriva klart! Har lite smått ångest när jag tänker på hur mycket som ska skrivas och lämnas in om en snar framtid. Man vill ju göra bra ifrån sig och få bra på betyg på allt också, aaaah! Men nu måste jag återgå till plugget, innan det är dags för att sova. Ska upp väldigt tidigt imorgon.. Önskar er en fortsatt trevlig kväll kompisar <33
Vinter 2012

Joggingtur i skogen


Hejhej!
Kom precis in från ett härligt träningspass i skogen! Stack ut direkt efter frukost och herregud vilket underbart väder det var att jogga i!

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan sätta mig med lite plugg! Senare i eftermiddag ska jag iväg på ett ärende! 
Hoppas ni har en bra söndag allihop! <33


På tjejmiddag!

Hej på er vänner!
Hoppas allt är bra med er!
Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan där jag ska möta upp några tjejer i klassen. Sedan ska vi alla åka hem till en som vi är bjudna på tjejmiddag hos ikväll! Kommer bli super trevlig kväll tror jag. Har inte med mig kameran utan det får duga med mobilbilder. Kommer säkert bli helt suddiga som alltid haha men jag ska göra mitt bästa så att det blir bra bilder till bloggen. 

Hoppas ni får en bra lördagskväll!
Puss puss
/ Isabella




Freeeedag

Ella tidigare i veckan! <33
Halloj!
Sitter just nu i klassrummet och har lektion. Eller jag sitter bara och lyssnar eftersom jag inte har detta ämnet längre! Läste klart det på gamla skolan så det är soooft! 
Slutar snart och då är det äntligen helg!
Har lite planer i helgen faktiskt som jag ser framemot, kommer bli roligt ;))
Efter skolan ska jag träffa Amanda och sedan får vi se vad som händer.

Puss & kram
/ Isabella

Fredag imorgon!

Heeej på er! Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat de senaste dagarna! Men anledningen är att jag inte haft något speciellt att skriva till er. Jag har ganska så mycket plugg i skolan nu så jag har fått prioritera det istället. Och så är det ibland och då får bloggen lida lite tyvärr. Skolan går före helt enkelt! Men nu är jag tillbaka och uppdateringen ska bli bättre igen. Men som sagt har jag väldigt mycket att göra just nu så jag kommer behöva lägga mycket tid på skolarbeten nu en tid framöver men jag ska göra så gott jag kan ändå! Hur som helst så är det torsdag, fredag imorgon! så underbart! Även fast det var lov för en vecka sedan så är det inte fel med lite ledighet ändå hihi. Resten av denna torsdagskväll ska jag bara ta det lugnt och fixa med lite småsaker, skicka iväg ett mail och lite sådant. Gick upp äckligt tidigt imorse så förhoppningsvis kommer jag i säng tidigt ikväll så att jag får sova alla mina timmar! Hoppas i alla fall att ni haft en bra torsdag och att ni får en fortsatt mysig kväll! Kramisar <33 / Isabella
Bild från förra vintern!

Mörk och grå måndag


                     Hej goingar!
Usch vad det blir mörkt fort nu.. Fick sluta en timma tidigare idag vilket var riktigt skönt! Middagen är klar så ska äta nu och sedan ska jag sätta mig med skolarbeten. Det är väl i stort sätt det jag kommer hinna med denna kvällen! Hoppas ni har haft en bra dag och att allt känns bra nu efter att ha haft höstlov! Personligen så tycker jag att det känns helt okej, lite segt med skola kanske men det var i alla fall väldigt roligt att få träffa alla idag <3

/ Isabella

Sköna söndag

Godkväll mina vänner!
Då var detta höstlov över! Helt galet vad fort det gick om ni frågar mig. Helt plötsligt var det fredag och nu är helgen också över. Allt bara springer iväg! Men jag har haft en härlig och avslappnad ledig vecka. Finns egentligen inte så mycket att sammanfatta egentligen. Men i måndags fick jag besök av min lilla söta kusin sedan var jag bara hemma och slappade i mitten på veckan, gjorde lite skolarbeten osv. Sedan var jag ju på freeport i fredags och det var kul!! Även fast jag inte gjort så mycket så är jag ändå jättenöjd med mitt lov! Varit såå skönt och välbehövligt att fått sova ut ordentligt på morgonen så nu känns det bra. 

Jag har inte haft någon söndagsångest alls idag över att det är skola imorgon. Jag känner att jag fått ladda batterierna, och ska jag vara helt ärlig så längtar jag efter att köra igång igen!  Är ju liksom bara sex veckor kvar till nästa lov haha. Det är bara att kämpa på så är vi där snart! 
Annars då? Har städat och plockat iordning i mitt rum idag och rensat ut gamla papper ur min mapp, känns så skönt efteråt! Nu har jag ordning på allt.

Ska fixa iordning inför morgondagen, ha en fortsatt bra söndagskväll! <33






Saker du kanske inte visste om mig

1. Jag gillar verkligen inte koriander! Tycker kryddan smakar parfym.
2.klarar bara att ha nagellack i max 3 dagar för jag tröttnar så fort på färgen.
3.möblerar om i mitt rum nästan varje gång jag storstädat.
4.hatar när folk ljuger och inte kan vara ärliga
5.åkt ambulans 13 gånger

Glasskål från iittala


Här kommer en bild på min fina glasskål som jag köpte! <3

Mysig dag med trevligt sällskap



Godkväll!
Kollar på film just nu men ville skriva ett kort inlägg om hur min dag varit! Jag mötte upp Cecilia i stan och så promenerade vi runt en stund i det fina vädret! Sedan åt vi lunch på Jensens. Supermysigt verkligen! Alltid lika trevligt att träffas. Tack för en fin dag bästa, bästa du <33

Dagens





Godmorgon!

Tänkte resa mig från sängen nu och göra mig en mumsig frukost denna härliga lördagsmorgon! Sedan ska jag slå mig ner i soffan framför Nyhetsmorgon då Fanny lyckman gästar där idag kl 10.40! Det vill man ju inte missa! Sedan ska jag fixa iordning mig för dagen då jag ska in till stan lite senare och möta upp min vän Cecilia! Vi ska luncha tillsammans & bara kika runt lite. Ska bli supermysigt! <3

Ska ni hitta på något speciellt idag?

PUSS




Fredag

Hejsan!
Har haft en riktigt bra dag! Var på freeport med familjen och kikade runt. Gillar egentligen inte outlet ställen så mycket men det var ett tag sedan jag var där sist så det var bara kul att åka dit, gå runt och kolla. Hittade inte så mycket men fick i alla fall med mig en jättefin glas skål från märket iittala som jag ska ha i mitt rum, tror den kommer passa jättefint där! Jag älskar ju allt som har med inredning och göra så jag tycker det är superkul när jag hittar fina saker. Har massa idéer och vet redan nu vad jag ska önska mig för mer inredningssaker i julklapp hihi <3

Hoppas ni haft en bra fredag! Nu har idol börjat så ska kolla lite på det. Kram på er!




Första november


Hej på er!
Sitter just nu i bilen påväg på äventyr! 
Är iväg hela dagen! Känns härligt att få komma ut lite då jag tagit det väldigt lugnt de senaste dagarna.

Vi hörs ikväll! Puss & kram

P.S Hoppas ni gillar nya designen på bloggen!

RSS 2.0