Young and free

Hejhej!
 
Är så glad idag! Är klar med allt och nu kan jag snart äntligen gå på lov. Älskar den här känslan när man bara kan släppa allt för ett tag. Åh vad jag ska njuta. Ska fira jul med min älskade familj och nyår med vänner! Jag längtar och vad jag ser framemot det här som kommer härnäst. Saker som man planerat i månader och nu snart ska man få uppleva allt! Finner inga ord haha. Och de fina julklappar som jag köpt ska bli så roligt att få ge! Är så spänd på att se deras ansiktsuttryck. Tycker så mycket om att få göra andra glada, det är verkligen något som betyder mycket för mig. Ska inte bara få hela tiden man måste ju faktiskt ge också. Det känner jag speciellt med mina föräldrar som ställer upp så otroligt mycket för mig i ALLT. Ni har ingenaning om hur mycket de faktiskt gör för mig så jag känner samtidigt att de är värda att få någonting. Bara att man tänker på dem också.
 
Hur som helst så slutar jag skolan imorgon (överlycklig bella här) och det kommer att kännas jättekonstigt, mitt i veckan liksom. Men jag klagar absolut inte haha. Lovar att jag typ kommer springa till mitt skåp, slita ut mina saker och sedan bara springa och hoppa av glädje. Kommer även krama och pussa på mina älskade vänner haha.  Ja det ska bli spännande att se när klockan slår det där speciella klockslaget och man vet att höstterminen är slut!
 
Men mer kommer jag att berätta imorgon för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och mysa!
Bloggar imorgon eftermiddag/kväll då jag ska göra några ärenden efter skolan. Ska kolla på klänning bland annat till julafton & nyår!
 
PUSS
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilken härlig header! :)

Svar: Tack! :)
None None

2012-12-19 @ 17:59:50
URL: http://lovisaelsa.blogg.se
Postat av: Nikita (FOTO&CITAT)

Ny blogg, ny design, ny start! Like it or not, men ge den en chans! Kraam :)

http://lifealanikita.blogg.se/

2012-12-19 @ 18:37:24
URL: http://lifealanikita.blogg.se/
Postat av: elin stridh

bloglovinbyte? :)

2012-12-20 @ 00:40:04
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: EmiliaM

Väldigt fin och härlig header! :)

Svar: Tack så mycket! :)
None None

2012-12-20 @ 11:15:48
URL: http://emiliam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0